Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milka262524

samotność.libido.płacz.starsi faceci

Polecane posty

Gość Milka262524

Mam 26 lat i nigdy nikogo nie miałam...zaczyna mnie to załamywać.... Koleżanki już niektóre po ślubach nawet. Mnie się, nie wiedzieć czemu, podobają starsi mężczyźni - tacy o 10 lat. Nigdy nikt mnie nie pocałował.. Mam potrzeby, jak każdy, te duchowe i te cielesne. Oczywiście, jestem dziewicą. I wydaje mi się, że libido niestety rośnie. Rzadko który facet mi się podoba, on musi mieć coś w głowie, musimy mieć wspólne zainteresowania. Bo w domu rodzinnym mam przykład ojca "nieroba z piwkiem"..... :(. Dobrze, że studiuję i nie mieszkam z rodzicami, mam znajomych. Ja podobno jestem ładna i sympatyczna - tak ludzie mówią.. Kiedy ktoś się pojawi, no kiedy no?! ;( ;( Płaczę po kątach, chociaż mam znajomych i praktycznie się nie nudzę. Musiałam wylać te żale tutaj. Jeżeli ktoś ma podobnie to możemy się tutaj wspólnie poużalać.

Gość gość
masz 26 lat i jeszcze studiujesz?

Gość Milka262524
Tak, bo później studia zaczęłam. Teraz jestem na magisterce.

Gość gość
Ale konkretnie o co Ci chodzi? chcesz uzyskać radę gdzie kogoś poznać czy tylko się wyżalić? Bo jak to drugie, to nie ma sensu upać.

Gość gość
To nie ja wpisałam "up" ;) Ale jakaś porada się przyda, owszem

Gość Milka262524
To nie ja wpisałam "up" ;) Ale jakaś porada się przyda, owszem

Gość gość
Rada: znajdź faceta nawet starszego o te 10 lat, (zresztą nie ma w tym nic złego) i uprawiaj seks.