Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemzalamanaxxx

Czy walczyc o dzieciatego

Polecane posty

Gość jestemzalamanaxxx

Poznalam faceta, spotykalismy sie 3,5 miesiaca bardzo intensywnie (liczne podroze, wakacje, praktycznie mieszkalismy razem). On mial kobiete z ktora byl 8lat i roczne dziecko z wpadki, zakochal sie we mnie, ona sie dowiedziala przez swoja siostre (ktorej on powiedzial). Rozstali sie, ja mialam wiele watpliwosci kilka razy chcialam to zakonczyc. Byl ze mna ale widzialam jak teskni za tym dzieckiem, a ona traktowala dziecko jak karte przetargowa (jak do mnie nie wrocisz, to nie zobaczysz dziecka). Rozstalismy, ja bardzo tesknie... wiem ze nie mozna budowac szczescia na czyims nieszczesciu, ale wiem, ze on mnie kocha, nie wiem czemu ta kobieta nie chce odpuscic i nie chce zawalczyc o wlasne szczescie, nie sypiaja ze soba od 2 lat od kiedy zaszla w ciaze, wie, ze ja zdradzal z innymi w ciagu tych 8lat (ja traktuje jak najlepszego przyjaciela, nie pociaga go fizycznie, nie maja tez slubu) teraz dowiedziala sie ze to nie tylko zdrada fizyczna i i tak nie odpusci... rozumiem, ze dziecko, ale wie ze zlapala go na to dziecko i widzi, ze jest nieszczesliwy. Mam taki metlik w glowie... czy jest sens walczyc o dzieciatego faceta? sama jestem bardzo mloda i moze warto przecierpiec i ulozyc sobie zycie z kims bez zobowiazan?

Gość gość
NIE TO FACETOWI MA ZALEZEC

Gość jestemzalamanaxxx
racja, on mi pisze ze bardzo mnie kocha i zawsze bedzie, ale nie chce mi zycia marnowac. Smutne, ze niektorzy mysla, ze dziecko to kajdany i sa z kims tylko z tego powodu, niektorym chyba lepiej wychodziloby bycie rodzicami w pojedynke. Zapomne, chociaz z nikim nigdy mi nie bylo tak dobrze... a tej kobiecie sie dziwie szantazowac desperacko i blagac o milosc kogos kto powiedzial ze kocha inna.

Gość gość
czy ja dobrze rozumiem, że on tamtą z tobą zdradzał? :D walczyć o śmiecia z kulą u nogi...ty weź może czyjś kredyt jak sobie lubisz życie utrudniać, co?

Gość jestemzalamanaxxx
tak zdradzal ja ze mna, zakochal sie we mnie, ona sie dowiedziala, rozstali sie i wrocili do siebie... przez dziecko... a ja cierpie, masz babo placek. Nastepnym razem nie wpakuje sie w faceta ktory ma jakies zobowiazania, jakby nie cukrzyl, ale powiem wam latwo mowic zapomnij, ciezko myslec racjonalnie, jak czuje sie cos innego