Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona  baba

Telemarketerzy z Opola

Polecane posty

Gość Wkurzona  baba

Witam, mam problem, zapewne nie ja jedna, otóż sprawa wygląda następująco, wydzwaniają do mnie z Opola zapraszając na jakieś pokazy oferując w prezencie za przybycie garnitury dla Panów, dla Pań niedosłyszałam... mniejsza. W każdym bądź razie, tłumacze im, że nie jestem nawet z okolic Opola i dlaczego do mnie wydzwaniają gdyż mam również zablokowane połączenia w celach marketingowych u swojego operatora sieci komórkowej. W końcu poprosiłam konsultantkę o imię i nazwisko oraz nr telefonu do kierownika, podała wraz z numerem, lecz jak się okazało to taki numer nie istnieje, ponadto na numer z którego dzwoniono do mnie nie ma możliwości oddzwonienia. Czy może ktoś z Was miał podobną sytuacje i dodzwonił się do jakiejś ich siedziby bo mam cisnienie i ochotę zrobic z nimi porządek : ) Póki co prosiłam grzecznie teraz moja grzeczność się skończyła, ktoś coś wie, jakaś pomoc, cokolwiek : ) Byłabym wdzięczna

Gość gość
zostaje ci UOKIK i UKE najlepiej zainstalowac aplikacje do blokowania numerow, moj facet jak dzwonia telemarketerzy to wyzywa ich od najgorszych, od h, k, p, gowien, pedofili i wiecej nie dzwonią :D

Gość gość
Dzwoniłam do operatora i zablokowałam ich w cholere, też ich wyzywałam aż nie sądziłam że tak potrafie :F wydzwaniają do mnie po 20-21 jak jakieś nied***by umysłowe, ileż można