Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda8888

zrobiłam mu przykrość?

Polecane posty

Gość jagoda8888

Przyjaźnię się z pewnym mężczyzną .... myślę że to przyjaźń. Wczoraj w złości powiedziałam mu że wyjadę za granicę do pracy ponieważ nic mnie tu nie trzyma... po odczytaniu tej wiadomości, nie chciał rozmawiać twierdząc że idzie spać.... nie wiem czy to objaw zazdrości, złości na mnie czy chodzi to o friendzone.

Gość gość
no niestety ja też nie wiem. musicie to sobie wyjasnic po prostu

Gość gość
Prawdopodobnie on coś do ciebie czuje, myślał że ty do niego też i kiedy to wczoraj powiedziałaś to zdał sobie sprawę, że masz go gdzieś. Skoro nic cię tu nie trzyma, nawet on. Też byłoby mi przykro, gdyby facet, na którym mi zależy, tak powiedział...

Gość jagoda8888
trochę mnie to zdziwiło bo pojawił się na necie, zagadał i po tym jak napisałam mu te słowa to od razu napisał że mam rację, i idzie spać.... ehh żeby tak wejsć w psychikę facetów. kilka miesięcy temu nie chciał być ze mną w związku, do niedawna ciagle to powtarzał że jest jasna sytuacja i jest super (tak jakby nam wmawiał przyjaźń)

Gość gość
słuchaj jak on sam nie wie czego chce i się miota jak porażony, to po co Ci to? czego on oczekuje maruda jedna, że klękniesz przed nim z pierścionkiem? facet bez ja/j

Gość gość
Tak facet bez jaj, mogl wuznac swoje uczucia, a nie strzelac focha.

Gość jagoda8888
no właśnie, chyba że zbiegło się to z późną godziną, itp ostatnio stwierdził że myślał że coś więcej nas łączy.... ale obróciłam to w żart ponieważ boje się odrzucenia jak pokażę po sobie że zależy mi na nim.