Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawroty głowy , nudności, podwyższona tem miesiączka czy możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Mam wszystkie objawy powyżej mam miesiączkę, i zastanawiam się czy nie jestem w ciązy, bo przecież można mieć @ i być w ciązy

Gość gość
tak, ale można też miec zawroty głowy, nudności i powyższoną temperaturę nie będąc w ciąży-to działa w dwie str

Gość gość
zrobiłam test ale wieczorem i wyszedł negatywny ale wiem ze powinno się go robic rano

Gość gość
to po co robilas wieczorem skoro to wiesz?

Gość gość
nie mogłam wytrzymać do rana, w pierwszej ciąży test też zrobiłam wieczorem ale to było 4 ni po @, teraz miesiączka jest taka srednia ale mam okropne zawroty głowy, jak przy pierwszej ciąży, piersi bolą i ta podwyższona tem

Gość gość
W terminie miesiączki test jest wiarygodny również z wieczornego moczu.

Gość gość
to czego tutaj oczekujesz?przeciez my nie mamy usg w klawiaturze i nie mozemy ci tego potwierdzic lub wykluczyc z reszta skoro sama lepiej wiesz to nasze wywody nie maja sensu bo i tak bedziesz zaprzeczac i potwierdzac swoja teorie...

Gość gość
czego chcę ? chyba po to jest forum żeby się pytac może ktoś miał podobna sytuację i był w ciąży lub nie i tego chce odpowiedzi

Gość gość
co ci dadza te odpowiedzi? zrobisz sąde ile osób majac taka sytuacje było w ciazy, a ile nie i w zaleznosci od tego ile bedzie głosów przyjmiesz zdanie wiekszosci? rozumiem ze bardzo chcesz byc w ciazy, ale prawda jest taka ze potwierdzic to moze lekarz wiec chyba wiesz co masz w tym momencie zrobic- my ci tego nie potwierdzimy bo nie mamy jak z reszta juz jestes mocno nastawiona na ciaze-jak tylko ktos ci napisze ze nie to od razu sie bronisz..wiec uwierz mi ale odechciewa sie rady osobie która jest zamknieta na zdanie inne niz własne w dyskusji

Gość gość
nie planowałam ciąży, ale jakbym była to tez bym nie płakała objawy mam takie jak na ciążę tyle że ta miesiączka, taka średnia, wiem że sa kobiety które będąc w ciązy miały miesiączki przez pierwszy trym, napisze tak nigdy też nie mierzyłam tem mając miesiączkę wiec nie wiem jaką maiłam wiem że miałam podwyższoną tem będąc w ciąży