Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja...

Polecane posty

Gość gość

Śpij spokojnie, to nie było potrzebne. Trudno wyszło jak wyszło...

Gość gość
Nigdy Ci tego nie wybaczę.Maskujesz się przed nową dupą!

Gość gość
Jasne, co tam jest jak jest.

Gość gość
Dobranoc 🖐️

Gość gość
Nigdy mnie nie kochałeś.Naciągani na płatne esemesy to Twoja gra i zabawa.t ylko dlateho uśmiechałeś sie do mnie.Byles miłoscią mojego życia i sensem mojego istnienia a teraz zniszczyles wdzystko.łącznie z dziecięcymi marzeniami.Żegnam.

Gość gość
Nie wiem co Ci jest. Kocham cię cały czas. Weź się proszę opanuj, nie wymyślaj tych dziwnych rzeczy. Proszę.

Gość gość
Opanij się?jak po takim Twoim zachowaniu?Jestem spokojną osobą nie mow do mnie w ten sposob ..i tak mam święte nerwy. znosząc to wszystko przez tyle lat.Sam chciałeś bym była szczera no to jestem.Nie interesuje mnie zdanie innych ludzi.Ufałam Ci ale widzę że Jesteś taki jak On.Powodzenia Ci życę mimo wszystko.

Gość gość
Zyczę Kocham Cię jak nikogo na swiecie ale..Ty jak zwykle widzisz tylko to jak oceniają mnie inni..czesto podli i fałszywi ludzie.Zawsze pytasz innych o zdanie takze przy wyborze kobiety.Coż nie jestem ani piękna ani bogata.Po stidiach też nie jestem.Rozumiem..wreszcie. Rozumiem.Zraniłes.

Gość gość
Jakich dziwnych rzeczy?co takiego wymyślam,.nie rozumiem.Wyszło jak wyszło?nie wiesz dlaczego wtedy tak wyszło więc nie zwalaj winy na mnie.Proszę.

Gość Lalauwiue
O co chodzi o czym Wy mówicie ?

Gość gość
Ja tylko chce, żeby było tak samo, jak było dobrze. O żadną winę mi nie chodzi, chcesz to niech będzie moja wina. Tylko niech będzie tak jak było.

Gość gość
Nic nie jest ani z Twojej ani z mojej winy.Nie wiem. ..co Ci cię z nią łączy ale wiedz że ja od piewszej chwi poznania Ciebie..myslę tylko i wyłącznie o Tobie.Tyle kwestii między nami pozostało nie wyjaśnionych.Oddaliłeś się...czuję to.Przepraszam.

Gość gość
W moim życiu nigdy nie bęfzie dobrze dopóki go nie zostawię.Między nami..chciałabym by było jak dawniej..przynamniej tak jak dawniej..ale to trudne do wykonania.On zwsze będzie mu odmawiał wsparcia i pomocnej dłoni..zawsze go będzie podburzał choć widzi jak mu zależy.Po prostu ma go gdzieś dlatego tak mnie to dotyka.Już dawno chciałam Ci to wytłumaczyć.