Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet który jest zajęty podrywa mnie

Polecane posty

Gość gość

w jakim celu ? Po Co ? obecna kobieta nie zadowala go odpowiednio?

Gość gość
dlaczego jego o to nie spytasz?

Gość gość
Bo najpierw chcę poznac opinię innych osób odnośnie tej sytuacji, bo jeżeli chodzi o mnie, taki gość jest od razu spalony, ale może mam złę podejście. Zanim jego zapytam, chcę być pewna czy warto i czy się nie osmieszę takim pytaniem

Gość gość
Mnie podrywala zajęta, wiedziałem że kogoś ma, ale ona nie wiedziała, że ja wiem. Pewnie się zastanawiała dlaczego nic nie robie konkretnego w jej kierunku..

Gość gość
Bo pewnie mu się podobasz a facetowi bycie zajętym nie przeszkadza w chęci bzykania innych kobiet,które mu się podobają.

Gość gość
Niektórzy faceci maja taka naturę, że leca za spódniczkami.

Gość gość
A dlaczego nie robiłes nic? Dla Ciebie też jets to blokada? gdyby była wolna, jakbys się zachował? może Ty mi powiesz co taki facet ma na myśli i czego chce?

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ty sie nie zastanawiaj dlaczego ku...arz Cię podrywa, Ty się poważnie zastanów dlaczego interesuje Cię podryw ku...arza? Bo, że się nim podjarałaś, to widać. Oj dziewczyno, szanuj się!!!

Gość gość
No gdyby była wolna to bym raczej zadziałał.. a tak to się czailem jak tygrys. Tym bardziej że przypadkowo raz podsluchalem jej rozmowe tel.. gdzie zwracala się do niego kochanie itp.. wiec uznałem że leci sobie w chu..

Gość gość
oczekuję konkretnych wypowiedzi a nie wyzwisk. Czyli co, mam go odpuścić?

Gość gość
Autorko nie zastanawiaj się tylko korzystaj! Zajęci faceci są najlepsi bo inaczej nie byli by w związku! Uprawiaj seks tylko z zajętymi a najlepiej z żonatymi. Ty nie musisz nikomu być wierna bo niczego nie obiecywałaś!

Gość gość
Dlaczego skoro jest z kimś zwraca uwagę na inną kobietę? gdybyśmy mieli po 20 lat to bym zrozumiała .

Gość gość
Nikt Ci nie ubliża, ale myśl trochę!!! Jeśli Twoim marzeniem jest zostać kochanką, to owszem trzymaj sie go kurczowo!!!

Gość gość
A co Cie to obchodzi dlaczego ku...arz jest ku...arzem? Szanujące sie kobiety z takimi sie nie zadają!

Gość gość
gość dziś Dlaczego skoro jest z kimś zwraca uwagę na inną kobietę? gdybyśmy mieli po 20 lat to bym zrozumiała . X Bo jest zdrowym fecetem z odpowiednio wysokim poziomem testosteronu i odpowiednio wysokim libido. Dla Ciebie to pewnie nowosc, bo do tej pory uderzali do Ciebie brzuchate miski z malymi kuskami, ktorzy konczyli po 5 minutach.

Gość gość
nie będę zadna kochana!! ON NIE JEST ŻONATY TYLKO W ZWIAZKU!

Gość gość
bo ma wysokie libido, a moze porpostu dla sportu...czy to ma znaczenie? Skoro podrywa i jest w zwiazku, to pewnie nie jestes jedyna. Daj sobie spokoj zanim sie skompromitujesz.

Gość gość
Zeby byc kochanka wcale on nie musi byc ZONATY! Wystarczy, ze jest w stalym zwiazku. Czyli jak sie w to wpakujesz, to bedziesz kochanka...co za rozumowanie, ze jak nie jest zonaty to wtedy OK??

Gość gość
Moje pytanie brzmi: dlaczego podrywa mnie zajęty facet, a nie czy stanę się kochanką . Oczekuję konkretnych wypowiedzi, oraz rady od osób które były w podobnej sytuacji A NIE OCENY.

Gość gość
We mnie zakochał sie wirtualny znajomy. Bedac pod wplywem alkoholu wyznal mi miłosc. Bardzo daleko od siebie mieszkamy nic sobie nie obiecywaliśmy bo mamy rodziny. Pisal mejle smsy dzwonił kilka razy splawiałam go. Za każdym razem prosił bym została. Tak jest prawie rok .. Od pewnego czasu ograniczył kontakt,mało sie odzywa. Malo pisze mało dzwoni. Teraz wiem o co mu chodziło. Myślał że przyjade na dup/ake/ ale nie jestem aż tak głupia. Ma 40 lat a zachowuje sie jak nastolatek z gimnazjum. Nie odzywa sie wiec ja tez.

Gość gość
Nie wierzę że średnio rozgarnieta dziewczyna zadaje takie idiotyczne pytania. Po co mnie podrywa facet no zesz kurna- żeby cię przeleciec.

Gość gość
Jezu!!! Dziewczyno, bez urazy, ale ty jesteś idealnym materiałem na kochankę! Ludzie Ci tłumaczą, a ty dalej swoje.

Gość gość
Dokladnie, bo ma ochote cie przeleciec. Dlatego! Co do rady, to mimo ze ludzie pisze, zebyc sie nie pakowala, ty dalej swoje. To jakiej rady oczekujesz?

Gość gość
Oczekuje przyzwolenia nie rady.

Gość niebieskakarolcia
A moze jest poprostu mily i wcale ci nie podrywa, tylko ty to tak interpretujesz?

Gość gość
jesli sie często do niej uśmiecha na pewno chce ją przelecieć, czego innego mógłby chcieć

Gość gość
Mnie poderwał żonaty i nawet wyznał miłość ale na co mi żonaty gość z problemami emocjonalnymi i dwójką dzieci?

Gość gość
bo jest hoooojem :)