Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet który jest zajęty podrywa mnie

Polecane posty

Gość gość
Jak mnie denerwuje ta spamera tarocistka, ona jest wszędzie :P

Gość gość
Ja tam zarywam bez oporów, niech moja nadal bedzie taka ę ą to ją kopnę w szanowną dupęęęe i zostanę z poderwaną :P

Gość gość
Dlaczego go obrażasz jak go nie znasz i wyzywasz od hoojow Tak sie składa,że coraz mniej odzywa sie. Ale tęskni i myśli :-P

Gość gość
A moim zdaniem powinnas powiedziec o tym jego dziewczynie... Facet ewidentnie nie traktuje cie powaznie, tylko chce bzyknac, bo w innym wypadku by nie byl ze swoja dziewczyna, tylko wolny by do ciebie startowal. Sadze, ze ona powinna wiedziec, z kim sie zwiazala. Kocha go, jest wierna, a on za jej plecami podrywa inne. Chcialabys byc z facetem, ktorego kochasz, wierzysz we wszystko, a on za twoimi plecami podrywa inne i bzyka na boku? Kobieca solidarnosc jednak powinna byc...

Gość Heniuś
Od facetów oczekuje się inicjatywy i zabiegactwa, więc podrywają - co w tym dziwnego? Jak facet nie podrywa, to 9 na 10 bab strzela focha albo obrabia mu dupę, że jest pedałem. Jakby nie podrywał to zaraz byłby temat, że kręci się koło mnie taka ciota co to nie wie jak się traktuje kobiety :) Tak długo jak zabiegactwo będzie przez baby premiowane tak długo faceci będą skrupulatnie rozliczani z hajsu i zabiegaczogodzin.

Gość gość
Niektórzy mają to we krwi i nie potrafią bez tego uwodzenia żyć Jest im to potrzebne jak powietrze A wiadomo że nie chcą się rozstawać z partnerkami tylko mieć jakies odejscie