Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet mojej przyjaciółki.

Polecane posty

Gość gość

Mówi, że niby jest ok, niby zachowuje się w porządku, ale jest jeden problem. Otóż, jeżeli ona nie odezwie się pierwsza, on także się nie odzywa. Ostatnio się wkurzyła, że ciągle wychodzi z inicjatywą i mija już któryś dzień z kolei, kiedy nie mają kontaktu. W piątek się odezwał i od piątku cisza. On w ogóle nie czuje potrzeby, aby częściej rozmawiać albo chociaż wysłać głupiego smsa. Ona niby się zbiera, aby zakończyć ten związek, ale widać, że w jakiś sposób jej zależy. Czy to wydaje wam się normalne? czy da się przeżyć to, że facetowi wystarczy kontakt raz na 4-5 dni?

Gość gość
a jak długo sa ze sobą? Mi na początku związku wystarczył kontakt własnie raz na kilka dni i bardzo denerwowało mnie kiedy chłopak po spotkaniu pytał kiedy się widzimy nast raz, a jego smsy o spotkanie mnie strasznie przytłaczały, czułam, że się duszę. No, ale to się jakoś uspokoiło i jesteśmy razem juz 6lat, wszystko jest ok, on usiadł na czterech literach w końcu i MA INNE ZAJĘCIA oprócz mnie i to jest ok;)

Gość gość
Nie masz swojego życia? Co Cię obchodzi facet przyjaciółki? To ich sprawa, nie twoja!

Gość gość
ta już ci wierzymy że to facet twojej przyjaciółki a nie twój w takiej sytuacji są dwie możliwości 1. facet uważa że kobiety lubią zimnych dlatego nie lata za tobą 2 . w ogóle mu nie zależy i ma cię tylko do bzykania możliwe że nie jesteś jedyna weź z nim porozmawiaj i zdecyduj się teraz cierpisz i po co ci to

Gość gość
nie, to nie jest mój facet, tylko mojej przyjaciółki, z którą znam się kilkanaście lat i chcę dla niej jak najlepiej. Jaki byłby sens zakładania tematu na anonimowym forum i podszywania się pod kogoś, skoro i tak nie wiecie, z kim rozmawiacie? Nieważne. A co do Pani, która pisze, żebym zajęła się sobą. Miałaś kiedys przyjaciela? To chyba normalne, że chcę dla przyjaciółki wszystkiego co najlepsze... Pytam na forum, jak byście odebrały takie zachowanie ze strony faceta, bo nie wiem czy jestem przewrażliwiona, czy to rzeczywiście coś dziwnego... Ona jest przez niego rozbita. Są razem od ponad pół roku, a on się do niej sam nie odzywa, a jeżeli już, to najchętniej robiłby to raz, albo dwa razy na tydzień. jak dla mnie facet powinien się interesować dziewczyną i codziennie wysyłać choćby jeden sms z zapytaniem czy wszystko ok. przecież to nie chodzi o kontrolowanie tylko zainteresowanie...

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
haha a ta tarocistka to ci juz powiedziała jakie padna liczby w lotto? nie? trzymają to info dla siebie?? też nie? chyba g****o wiedzą, skoro dalej muszą wrózyc na 2 zł SMS plus VAT hahah wróżki kuźwa

Gość gość
pomińmy jednak ten spam :)