Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

które z tych rzeczy...

Polecane posty

Gość gość

którą z tych rzeczy byście zrobiły facetowi 1. akcję z wpakowaniem swoich stringów do jego ust 2. trampling 3. facesitting podczas gdy wy oglądacie telewizję 4. kazać mu całować sobie stopy nocą na ulicy 5. zlać go paskiem od spodni

radosny dzien nam dzisiaj nastal.. oj radosny dzien :D jestem za calowaniem stop w srodku nocy na ulicy.. jak odwazny to moze jeszcze i co innego pocalowac ;)

Gość gość
frida: tylko za tym? nocą? może i w ciągu dnia?:)

Gość gość
haha może 1 i 4. Facesitting robię mu regularnie, więc nie ma problemu.

przeciez nie bylo mozliwosci wyboru "w ciagu dnia" :).. o prosze "4. kazać mu całować sobie stopy nocą na ulicy" jest tu gdzies wspomniany dzien? nie ma. wiec wybralam noc. przeciez nie wepchne mu do ust czegos, czego nie mam.. mam swiadomosc swojej wagi.. nie ogladam tv.. a jesli juz, to bardzo rzadko, wiec co za radosc.. nawet zwierzakow nie bije, wiec faceta tym bardziej.... ps. pozdrowienia dla cynika ;)

Gość gość
zawsze możesz mu wepchnąć stopę do ust:)

Gość gość
facesitting, pieszczenie stóp, to normalne rzeczy w związku, mój misiek sam się o nie prosi, a i lubi gdy mu rozkazuję to robić :)

no popatrz, na to nie wpadlam.. ale wepchnac? :O co bedzie jak sie zadlawi?

Gość gość
rozkazujesz mu, żeby całował Ci stopy?

Gość gość
W normalnym związku kobieta nie rozkazuje, tylko wykonuje rozkazy :classic_cool:

Gość gość
Czasem mu rozkazuję, aby wylizał mi stópki, albo co innego ;) tylko że niezbyt komfortowo czuję się w roli osoby dominującej, ale od czasu do czasu mój misiek to lubi. A najbardziej to lubi, jak sama siadam mu na twarzy w momencie kiedy się tego nie spodziewa, a to akurat lubię :)

Gość gość
ja lubię takie spontaniczne akcje, więc w 100procentach rozumiem i popieram. Napiszesz na priva? peti27@o2.pl

Gość gość
ale jak to robisz? on przecież musi do tego leżeć. Wchodzisz i nic nie mówiąc siadasz na nim?

Gość gość
dlaczego nie lubisz dominować? Wielu facetów to uwielbia, ja też:)

co to jest dominacja o ktorej tu przez caly czas mowa? .. jakies wykonywanie rozkazow??? od dawien dawna wiekszosc osob po prostu spelnia moje zyczenia.. ale nie rozkazy. nie rozkazuje... ja mowie.

Gość gość
Podnieca mnie jak kobieta mnie dominuje. Tzn, raz dominowała mnie krótko na czacie, ale czułem zniewalającą przyjemność, w dodatku jakieś podniecenie w całym ciele. w podbrzuszu, te zniewalające emocje z tym związane. Marzę, żeby np lekko mnie wychłostała po tylku, w*****ała w tyłek dildo, kazała sobie obciągać, lizać, całować i wąchać stopki, dupcie, a co jeszcze, cholernie chciałbym, aby zsikała mi się do buzi, gdy np ja mam zawiązaną opaskę na oczach. Kiedys nawet sam zlizywałem swój mocz z podłogi, i chciałbym pić go od jakiejś Pani. Mam zamiar kupić sobie różne zabawki, kajdanki, maskę, świece, kneble. Mogłbym sobie przypiąć klamerki do sutków, włożyć sobie korek do tyłka, a potem nawet włożyć do ust, gdyby Pani mi kazała. Mam takie fetysze związane też z bielizną, bucikami noszonymi, mógłbym wąchać i lizać całymi dniami. Nawet nie ciągnie mnie do seksu, chociaż nigdy go nie uprawiałem, to w jakimś sensie mam do niego ciągnoty, ale nie aż takie jak do uległości.

Gość gość
frida: nazwij to jak chcesz. Wygląda na to, że dominacja to Twoje drugie imię. Powinnaś zmienić nick na Lady Frida.:)

tak? ... hmmmm.. byc moze... ogarnac kilkadziesiat lub wiecej osob zebranych w jednym miejscu, lub kilkaset rozsianych po kraju.. trzeba miec niejakie umiejetnosci ;) teraz mam luzik. pracuje na platnym urlopie wypoczynkowym :classic_cool: ps. dopisze, zeby nie bylo.. ostatnie zdanie to slowa mojej kolezanki.. troszke zazdrosnej ;)

Gość gość
Jestem facetem i chciałbym, żeby kobieta zrobiła mi każdą z tych rzeczy.