Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przesadzam czy on mnie źle potraktował??

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie obiektywnie czy przesadzam ,ze mnie to jakos zabolało czy nie.Chodzi o to, ze facet zaproponował mi pieniadze kiedy mu powiedziałam żeby mi poswiecal wiecej uwagi.Bo cała sytuacja wygląda w ten sposob ,że spotykamy się z facetem ,ale nie jesteśmy razem i zaczęłam z nim rozmawiać że chciałabym więcej uwagi z jego strony to on wtedy niby coś przytaknął ,a po chwili zmienił temat i powiedział coś takiego " tylko wiesz co ty zdaj to prawo jazdy, no musisz się zmotywować teraz do nauki, ja ci dam na to pieniądze to będzie ci łatwiej". Niby miło, ale poczułam się jakby powiedział coś w stylu " dam ci kasę i nie marudz ze chcesz wiecej uwagi" . czy może przesadzam? Potem poszliśmy spać i jeszcze następnego dnia powiedział " A wracając do naszej wczorajszej rozmowy to naprawdę się ucz do tego prawa jazdy, nie chce się wtrącać ,ale ja ci na to kasę dam żebyś miała lepszą motywację do zdania" I nie wiem czy teraz powinno mi być miło, że on mi chciał poprostu pomoc, czy to takie zakamuflowane płacenie za seks i żebym sie nie dopominała o jego wiecej uwagi?

Gość gość
mysle ,ze to milo z jego strony ,

Gość gość
Już ci napisałam. Sponsorowe zagranie

Gość gość
Taki facet to skarb! gdzie ty go znalazlas?

Gość gość
jak nie jestescie razem ? ale spicie razem ? no to ,bierz ta kase ,co sie czaisz ?

Gość gość
No tak, ale problem w tym ,że mi na nim zalezy i nie chce żeby mnie postrzegał jako jakiejś prostytutki, jakby mi nie zależało to może bym nawet wzieła ta kase, nie bede z siebie robic swietej, ale w tej sytuacji to sie zle z tym poczulam jakos

Gość gość
Polki uwielbiają dawać tyłka za darmo! wtedy to jest miłość! a jak przyjmiesz od faceta kwiaty czy jakiś prezent to jesteś wg nich prostytutką a potem zdziwione, że facet nie chce dawać na dom, dzieci, rachunki - same ich tego uczycie!!!

Gość gość
kwiaty czy prezent to co innego, nie mam nic przeciwko jak zapłaci np za obiad w restauracji, ale to dawanie pieniędzy ...

Gość gość
a daje mu "tyłka za darmo" bo mi zalezy na nim poprostu... I chcę żeby mnie też dobrze postrzegał, ale nie wiem jak to jest...

Gość gość
Traktuje jak zwykla prostytutke...dam ci kase i siedz cicho.

Gość gość
Autorko ile razy jeszcze bedziesz o tym pisać ?? to jest żałosne.

Gość gość
gość dziś a daje mu "tyłka za darmo" bo mi zalezy na nim poprostu... I chcę żeby mnie też dobrze postrzegał, ale nie wiem jak to jest... xxx dobrze cię bedzie postrzegał jak się będziesz cenić faceci nie szanują niczego co przychodzi łatwo i za darmo!!!