Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra twierdzi że żyję w chorym ukladzie

Polecane posty

Gość gość

Postaram się napisać w skrocie. Jestem rozwodką, mam 12 letniego syna. Mąż byll alkoholikiem, przezylam z nim 4 lata piekła, na rodzicow też nie moglam liczyć. Wyjechalam z dzieckiem z rodzinnej miejscowości, pomogla mi daleka kuzynka. 2 lata temu poznalam rozwodnika z 2 dzieci, zakochalam się, mam wrażenie, ze z wzajemnoscią, od 10 miesięcy mieszkamy razem w jego mieszkaniu. Bardzo lubi mojego syna, traktuje go tak samo jak swoje dzieci, rowniez jego rodzina akceptuje mojego syna. Co w tym ukladzie jest chorego wg mojej siostry? Ano to, że jego byla żona mieszka po sąsiedzku z jego rodzicami i nadal pracuje w firmie jego ojca razem z moim lubym, ma dobre kontakty z jego całą rodziną. Poznalam jego byłą żonę, trudno ja nie lubić, ja osobiście nic do niej nie mam, nie ingeruje w nasze życie, a na fakt, że byly teść nadal ją zatrudnia wplywu nie mamy. I druga sprawa - od poczatku naszego zwiazku wiedziałam, że moj luby już nie planuje kolejnego slubu, pozostaje lużny związek. Mnie początkowo tez ten uklad dziwil, ale nigdy nie dane mi bylo odczuć, ze jestem w tej rodzinie niemile widziana.

Gość gość
czyli jest ok. case closed.

Gość gość
Bo to jest chory układ, pracuje z kobietą z którą przeżył o wiele więcej od ciebie, którą ****ał i zrobił dwójkę dzieci, a ty się na to godzisz :D :D :D pewnie to robią w pracy ze sobą a potem wraca do ciebie, bo pilnujesz mu dzieci. Dzieciaki są z wami? To ona musi być mega zadbana, bo nie ma kuli u nogi. Jesteś opiekunką, tylko tyle.

Gość gość
Nie daj sobie wmówic, ze jest w tym coś złego, jeśli jest Ci z nim dobrze. Mozna miec dobre i zdrowe relacje z byłymi żonami i mężami i nawet sie przyjaznić.

Gość gość
Owszem, pracuje z kobietą' z ktorą ma 2 dzieci i 7 letni rozwód, z kobietą, ktorą bardzo szanuje. Ja nie zauważylam niczego, co moglo by sugerować ich intymny kontakt.

Gość gość
do czasu :o

Gość gość
A jak się zwiążę z innym, jaka mam pewnosc, ze mnie nie zostawi? W wieku 36 lat trudno znalezć bezdzietnego kawalera, kazdy ma już jakąś przeszlosć. Trafił mi się czlowiek uczciwy, jego rodzina lubi mnie, a mojego syna traktują tak samo jak wszystkie swoje wnuki. To, ze lubia równiez swoja byłą synową i maja dla niej wiele szacunku tylko dobrze o nich swiadczy.

Gość gość
Troche to przypomina mode na sukces, jedna wielka kochajaca sie rodzina.:D

Gość gość
Dla mnie troche to dziwne ale skoro Tobie nie przeszkadza taki układ to nic siostrze do tego, ważne, ze Ty czujesz się kochana i szanowana przez niego i jego bliskich.