Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zauroczona000

Miłość od pierwszego wejrzenia, wierzycie?

Polecane posty

Gość Zauroczona000

Powiem szczerze, że nigdy nie wierzyłam w miłość od pierwszego wejrzenia. Kiedy słyszałam od moich znajomych to sformułowanie, to byłam zgorszona ponieważ polubili kogoś (a nawet mówili, ze to miłość) jedynie ze względu na wygląd...ale jak wiadomo życie jest pełne niespodzianek i chyba ostatnio sama doświadczyłam uczucia od pierwszego wejrzenia. Było ono na tyle silne, że dzień po imprezie, na której spotkałam chłopaka, który podważył moje zdanie dotyczące tematu, wiedziałam już, że muszę zerwać z obecnym chłopakiem. I tak się stało już tydzień później. Nie miałam wtedy pewności, czy cokolwiek wyjdzie z nowej znajomości, ale uczucia wzięły górę. Nigdy nie czułam czegoś podobnego... wiedziałam, że już nic nie będzie takie samo, a obecnego chłopaka nie kocham, więc aby nie oszukiwać ani siebie, ani jego to po prostu zerwałam. Na dzień dzisiejszy znajomość się rozwija, ale za wcześnie by mówić o czymś więcej. Natomiast uczucia jakie towarzyszyły mi na tamtej imprezie gdy go poznałam, są we mnie nadal żywe i chyba muszę przyznać się do błędu... miłość od pierwszego wejrzenia serio istnieje :P

Gość gość
dzis w radiu mówili, że naukowcy badali to zjawisko i doszli to wnisków, że zdarza się wtedy gdy oboje maja podobną atrakcyjnośc fizyczną. mnie sie zdarzyło raz, ale głowy niedam bo nie wiem czy on czuł to samo.

Gość gość
ja sie zakochalam od 1 wejrzenia.

Gość gość
jak kogos zobaczylam 1 raz to oniemialam.

Gość Zauroczona000
tylko, że mi bardziej chodzi o.... miłość od pierwszej rozmowy :) Bo przecież wtedy siedzieliśmy na jednej imprezie niedaleko, ale wcale go nie zauważyłam. Dopiero gdy podszedł i zagadał to serce zaczęło walić jak młot :P

Gość gość
Miałem to samo.. i tak samo jak u Ciebie podważyłem zdanie mojej koleżanki na jakiś tam temat.. podyskutowaliśmy chwilę i tak samo jak Ty coś poczułem, ona też bo zachowywała się wobec mnie inaczej niż do innych, wyraznie mnie polubiła.. potem to rosło i rosło aż zakochałem się po same uszy.. dnie u noce myślałem tylko o niej. Każde spotkanie z nią było niesamowite.. ścisk w sercu, szybkie jego bicie.. Po prostu pokochałem na zabój..

Gość Zauroczona000
Ja nigdy wcześniej czegoś takiego nie czułam.. nigdy tak bardzo nie bałam się, ze zrobię coś głupiego i wszytsko przepadnie.....a to wszystko po jednej rozmowie! No w sumie teraz to już wielu :P