Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie narożniki

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio przeprowadziłam się do nowego mieszkania, i wraz z mężem szukamy umeblowania, możecie podesłać jakieś narożniki (tylko, żeby cena była w miarę)

Gość gość
Zielone

Żadnego narożnika nie mam, nie mój styl totalnie.

Gość gość
Nigdy nie mialam, nie mam, i nie chcę miec. Koszmarny mebel, ani do wygodnego siedzenia, nie daj Boze do spania, grat i grzmot w pokoju. A odsunąć go do odkurzania, czy malowania? Koszmar.

Gość Dagna80
Wybór odpowiedniej kanapy to nic prostego. Odszukanie odpowiedniej zajęło nam chyba najwięcej czasu, zwiedziliśmy wszystkie sklepy w Warszawie, aż w końcu wybraliśmy kanapę z serii Modalto w Odysea meble.

Gość kuulka
śliczny jest! faktycznie mają całkiem niezłe te meble! jak będę remont robić na wiosnę to pewnie będe do nich zaglądać!

Gość jallka
o jejku, ale super meble! takie nowoczesne! ekstra! a wiadomo jak cenowo one wyglądają?

Mam dosyć ciasny salon, więc żaden wielki narożnik by niestety nie pasował, więc zdecydowałam się na narożnik porto od sklepu http://www.meblelargo.pl/ ale mimo tego, iż jest mały, to wygląda bardzo elegancko. Dobrze sprawdza się też do spania.

Gość Vaneska_15
moim zdaniem najfajniesze narożniki są takie, które z dostępnych modułów można samemu konfigurować tak aby idealnie pasowały do naszego wnętrza oraz do naszych potrzeb. Ja tak zrobilam i wybrałam narożnik NOi marki ABSYNYH http://www.absynth.eu/meble_do_salonu.php i jestem bardzo zadowolona z wyboru :)

Ja tam polecam salon IWC meble ;) Ogromny wybór jesli chodzi o sofy , pufy czy narożniki , a także co do materiału z , którego by się chciało miec wykonany dany mebel ;)

Gość gość
Prima Premium firmy ŁukPol

Gość Joanna0

Ja mam bardzo solidny z Kieleckiej Fabryki Mebli. Polecam,bardzo dobry salon meblowy.

Gość Gość

Ja mam dużo narożników,na każdym schodzie jeden narożnik.

Gość Dana
Dnia 25.06.2019 o 13:36, Gość Joanna0 napisał:

Ja mam bardzo solidny z Kieleckiej Fabryki Mebli. Polecam,bardzo dobry salon meblowy.

Byłam tam, mają naprawdę bardzo bogatą ofertę, az trudno sie zdecydowac bo wszystko jest piekne 😄

Gość Daria

Jeśli chcecie  wygodny i w dobrej cenie narożnik to polecam zamówić z allmeblopl.

Gość Agata

Ja postawiłam na jakość i funkcjonalność 🙂 Do salonu zamawiałam narożnik plaza w warszawskim salonie gala collezione, który skompletowałam z dostępnych modułów. Wygląda super 🙂