Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem mam 18 lat i okres nigdy był nieregularny . 3 dni przed okresem mój chłopak wsadził penisa i wyjął zrobił tak pare razy ale żadnych kropelkowań nie było . Okres powinnam dostać 24 czerwca nie dostałam lecz w maju okres miałam 1 maja i 27 maja dwa razy w miesiacu, z chłopakiem doszło do tego co napisałam wczesniej 3 dni przed okresem, miałam silny stres i brałam antybiotyk czy jakimś możliwym cudem mogę być w ciąży?

Gość gość
Muszę zbadać cię, przyjdziesz domnię:-P

Gość gość
wsadził i wyjął. Rozumiem, że byłaś wniebowzięta i większej radochy w życiu nie miałaś :( Chce sobie powsadzać, niech gumki zakłada. Bo przez takie durne zachcianki spokojnie rodzicami będziecie.

Gość gość
i jak można mówić, że 3 dni "przed" okresem skoro nigdy tych okresów regularnych nie miałaś? Mówisz, że 3 dni przed okresem czyli 21 czerwca. Dziś wygląda na to, ze to już 9 dni przed okresem, więc spokojnie owulacja mogła być, a i ciąża z tego również. I żeby chociaż ktokolwiek z tego satysfakcję miał. A tu ani ty, ani on tylko zabawa w kotka i myszkę a potem przykre konsekwencje na co najmniej 18 lat :(

Gość gość
Nie nie byłam wniebowzieta tylko sie pytam czy jest mozliwosc zebym byla w ciazy

Gość gość
Bylo sucho nic nie poleciało wiec mozliwe to jest?

Gość kochana67012
Wiec autorko odpowiem Ci ja z mojego doswiadczenia :) zaznaczam.od razu ze nie jestem.glupią nieodpowiedzialną siksą a zakochańą szczesliwą żoną z 5 letnim stażem :) przez 2 lata staralismy się z mezem.o.dzidziusia i nie wychodzilo.. odpiscilismy. 5 dni przed spodziewaną miesiączką doszlo do.zbliżenia(jezeli mozna to tak nazwac) bylo podobnie jak opisujesz Ty :) kilka razy wlozyl(ja prosilam.o przerwanie z powodu dyskomfortu) bez wytrysku i ejakulatu :) jakiez bylo moje zdziwnienie po.wizycie u Gina 5tyg pozniej i informacji o zdeowym rosnącym zarodku;) teraz lezy obok mnie 1.5 roczna corka i za 3 miesiace urodzi się braciszek:) rowniez poczęty niedokonczoną zabawą:) Reasumując. Jezeli kochalas sie z chlopakiem w przeciagu np 2ch dni wczesniej jest mozliwosc, iz pomimo braku finiszu zaolątaly się gdzies plemniki. Mają one zdolnosc przezycia w sprzyjających warunkach 72h. Pozdrawiam :)

Gość gość
JA nie jestem doświadczoną dziewczyną ale jak mówie jak to jest realne skoro to było sucho i wgl trwało kilka sekund .

Gość kochana67012
Hmm kiedyś mądry lekarz mi powoedział: z seksem nie ma zartow :) Twoje szanse na bycie bądz nie bycie w ciąży są 50/50. Najlepiej zrob test ciążowy bądz beta hcg i bedziesz miala 100% pewnosci( chociaz beta hcg jest skuteczniejsze i pewniejsze gdyz od razzu poznaje aię tydzien ciazy). Domyslam sie ze nie jest to odealny czac dla Ciebie na macierzynstwo. Przede wszystkim przestan sie stresowac, ponoewaz stres dodatkowo moze opoznic miesiaczki. Daj znac jak u Ciebie wszystko się rozwikła :) i powodzenia!