Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniela765

Akademia polonijna w Częstochowie

Polecane posty

Gość Aniela765

Dziewczyny i chłopaki, czy ktoś z was studiował w Akademii Polonijnej? Przeglądam ich ofertę w internecie i zastanawiam sie, czy to dobra szkoła, jak wykładowcy, poziom nauczania itd. Ktoś z was może się tam uczył? pomóżcie.

Gość Paweł_
Uczelnia fajna, poziom wysoki, ale jak ktoś rzeczywiście chce, to bez problemu sobie poradzi. Podobnie z wykładowcami, są wymagający, ale można się z nimi porozumieć i nie robią nikomu pod górę.

Gość gość
Nie polecam. Teraz tak łatwo dostać się na studia państwowe, że szkoda pieniędzy. Przez 4 lata nie miałam z uczelnią najmniejszych problemów, wykładowcy byli wspaniali i bardzo dużo się nauczyłam. Na ostatnim roku moich studiów zmieniły się władze szkoły i wtedy zaczęła się tragedia... Wszyscy najlepsi wykładowcy zostali zwolnieni lub sami zrezygnowali. Uczelnię interesuje tylko żeby kasa była na czas. Nic więcej. Nieważne, że wykładowca niespodziewanie odszedł z pracy przed egzaminem - wszyscy muszą płacić za powtarzanie przedmiotu :-) w końcu nie zdali na czas. No tragedia. Szkoda nerwów.

Gość Narcystyczny Drań
Skończyłem na wydziale tłumaczeń z wynikiem bdb. I chyba było to jedyne bdb na roku. Studiowałem zaocznie.

Gość Iza_22
Ja mam pozytywne zdanie na temat AP. Skończyłam w tym roku licencjat, nie było żadnych problemów z wykładowcami. Może akurat tak pechowo trafiliście?

Gość Aniela765
Chce iść na magisterkę. Licencjat robiłam gdzie indziej, ale jestem załamana tamtą szkoła i nie zamierzam do niej wracam. Dlatego rozglądam się za czymś innym. A AP wygląda kusząco.

Gość Iza_22
Spokojnie się zapisuj. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń, przede wszystkim organizacja jest bardzo dobra.

Gość wikt0r
Ja powiem, że warto tam studiować, bo można się faktycznie dużo nauczyć. A różnie to bywa. Mam porównanie, bo każdy stopień studiów robiłem na innej uczelni. Dopiero na podyplomówkę trafiłem na AP i żałuje, że tak późno.

Gość jolka__
Też uważam, że warto. Wykładowców mają fajnych, a poza tym też jest dużo ciekawych kierunków.

Gość Aniela765
Właśnie widzę, że dużo kierunków, ale mnie interesuje tak naprawdę tylko jeden konkretny. U nich jest w rozsądnej cenie, bo na innych uczelniach, to dramat.

Gość sisi98_7
Rzeczywiście ceny za studia mają bardzo dobre, a do tego jeszcze teraz masz rożne propozycje płatnych staży. Możesz już zbierać doświadczenie.

Gość Aniela765
Naprawdę? A to nie wiedziałam o tych stażach.

Gość sisi98_7
Staży jest sporo i stypendiów też. Warto skorzystać, bo studia w połączeniu z praktyką w zawodzie to już coś.

Gość Witekro
Dokładnie, a nie jest łatwo znaleźć drugą szkołę, która oferuje tyle staży i stypendiów.

Gość wierzbicka
Na wielu uczelniach problemem jest załatwienie sobie praktyk podczas nauki. Tutaj tego nie ma, co dla mnie było ogromnym plusem. Polecam AP, naprawdę fajna uczelnia

Gość Pinesssska
Nic dodać nic ująć. Najlepsza uczelnia w województwie! Każdemu kto się zastanawia gorąco polecam, nie będziecie żałować.

Gość Madziarka19
Ja mam dobre doświadczenia z kryminalistyką u nich. Nauczanie na wysokim poziomie. Polecam.

Gość Georginia12
Nie wiem, jak inne kierunki ale kryminalistyka na Polonijnej jest naprawdę spoko. Ciekawe zajęcia i wysoki poziom nauczania.

Gość Pasia
Ja wybrałam pielęgniarstwo na AP, lubię pomagać ludziom i chcę w tym zawodzie to robić. Będę teraz zaczynać drugi rok, póki co jestem zadowolona z wyboru:)

Gość biurzystka
Ja byłam na administracji publicznej na Akademii Polonijnej. Mile wspominam ten czas. Naprawdę fajni, wymagający wykładowcy.

Gość najoooo
Ja zrobiłam sobie zarządzanie na Akademii Polonijnej, a teraz chce jeszcze rachunkowość :)

Gość gość tt
Fajna szkoła :)

Gość gość
na nic autoreklama , szkola jest badziewiasta, wystaczy poczytać opinie w necie i wejśc na strone, na ktorej nie ma zadnej konkretnej informacji, lipa.

Gość serwer
Bardzo dobra uczelnia, polecam serdecznie.

Gość kolko
Mi się tam świetnie chodziło!

Gość bazyliszekwww
Ja studiowałem na Polonijnej i bardzo sobie chwalę, fajna atmosfera pracy, przytulnie, dobrzy wykładowcy, polecam.

Gość Subi subi
Studia na AP to był wspaniały okres w moim życiu. Ileż ja ciekawych osób wtedy poznałam!

Gość tabalugaaa
Studiowałam tam trzy latka i świetnie wspominam ten czas.

Gość Kloptysia
Studiowałam i bardzo wszystkim polecam co się zastanawiają.... Wysoki poziom kształcenia, bardzo sympatyczni prowadzący. A ludzie? Wspaniali! Naprawdę warto:)

Gość Poki2
Ludzie to na każdym roku mogą trafić się przecież inni. Nie zawsze wszyscy będą super. Ale generalnie AP to fajna uczelnia jest ;)