Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy słusznie postąpie

Polecane posty

Gość gość

Mam 34 lata, kobiety brak, urody brak. Szanse na normalny związek zerowe, próbowałem przez Internet kogoś poznać na przełomie kilku lat i wyglądało to tak że na 30 ponad randek może z 4 razy widziałem że ktoś chce się jeszcze spotkać, tyle że to były tak nieatrakcyjne kobiety że nie byłbym w stanie coś do nich poczuć. Wszystkie normalne mnie odrzuciły, w różnym wieku. Na żywo wygląda to jeszcze gorzej, wszelkie próby podrywu kończyły się źle. Od ponad 2 lat nie uprawiałem seksu, zastanawiam się w takim przypadku czy nie skorzystać z usług prostytutek. Tak naprawdę boję się jedynie chorób, ale co mam do stracenia? zawsze to jakaś bliskość, jej namiastka z atrakcyjną kobietą na którą bym nie miał szans w normalnym życiu. Dodam że czuję się strasznie samotny, moi znajomi i rodzina wszyscy w parach. Czy w tym przypadku postępuje słusznie?

Gość gość
Nikt się nie wypowie?

Gość gość
Ale ona nie da ci milosc***ary tylko chwile uludnego szczescia...

Gość gość
Wiem że nie da ale szans na miłość nie mam więc zawsze coś, co ja mam zrobić? normalne kobiety patrzą na mnie bokiem już za młodych lat to wiedziałem bo nie raz słyszałem komentarze na temat własnego wyglądu.

Gość gość
tyle że to były tak nieatrakcyjne kobiety że nie byłbym w stanie coś do nich poczuć. xxxx czegos tu nie rozumiem piszesz, ze cierpisz na brak urody ale nie interesuja cie nieatrakcyjne kobiety? haloooo :D

Gość gość
gość dziś - niestety nie potrafię się zakochać w kobiecie która mnie się nie podoba :( raz próbowałem i nici z tego wyszły, bardzo źle się czułem że nie mogłem jej wyznać miłości :(((((((. Nie mam wygórowanych wymagań, podoba mnie się bardzo dużo kobiet, ale akurat takie na które szans nie mam...

Gość gość
To nigdy w żadnym związku nie byłeś? Daj sobie spokój z prostytutkami, potoczysz się na dno ani się obejrzysz

Gość gość
Wszystko jest dla ludzi...