Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alister

Co na prezent dla wymagającej dziewczyny?

Polecane posty

Gość Alister

Moja narzeczona za dwa tygodnie będzie miała urodziny i niestety miotam się z wyborem prezentu dla niej. Mam określony budżet, bo chcę ją zabrać jeszcze w lipcu na urlop nad jeziora, więc ten prezent to w granicach 200 - 250 zł. Co radzicie? Jakiś szał czy coś romantycznego? A może praktycznie?

Jeśli decydujesz się zabrać ją w tym samym czasie nad jezioro to na pewno będzie tam romantycznie. Dlatego ja zdecydowałabym się na coś praktycznego – w tym wypadku mnie ucieszyłby na przykład bon podarunkowy do ulubionego salonu kosmetycznego. W moim wypadku wybór padłby na Gabinet Wyspa Piękna z Wrocławia, jeśli jesteś z okolicy polecam. Za taką kwotę Twoja narzeczona może sobie zafundować super zabiegi przed wyjazdem na wypoczynek (pedicure Basic czy Spa z peelingiem i masażem stóp). Myślę, że powinieneś rozważyć podobną opcję, bo z pewnością uszczęśliwi Twoją dziewczynę, nawet jeśli jest super wymagająca ;)

Gość gość
Ja od swojego chłopaka dostałam piękny serwis porcelanowy z Ćmielowa z http://porcelana24.pl/ . Prezent niesamowicie mi się podoba, uwielbiam piękne rzeczy, zwłaszcza porcelanę. :)

Gość gość
krem na rozstepy dla dziewczyny jest jak strzał w olano najlepsza będzie bizuteria. Nie znam kobiety która nie lubi nosic jakiegoś świecidełka =) Jak nie masz czasu na bieganie po sklepach to wejdź tu: http://www.pbsrebro.pl/ sprawdzony sklep i dobre jakościowo rzeczy. Powodzenia

Gość gość
Może jakieś Spa albo teraz w centrach handlowych są stoiska z nietypowymi kartami na prezenty. Np wykupujesz sobie rajd, albo strzelanie , ceny są zróżnicwoane. Jeżeli to odpada to może jednak tradycyjnie jakiś kosmetyk. Może jakiś zestaw kosmetyków. Bardzo dobre kosmetyki znajdziesz na stronie trena.pl, sama tam zamawiam więc to sprawdzone źródło.

gość 15:03 ja nienawidzę biżuterii lubiłam kolczyki ale od pół roku nawet i tego nie noszę ucieszyłabym się z gustownego zegarka :) hm ja nie jestem wymagająca i nie lubię dostawać prezentów mnie by najbardziej ucieszył wyjazd nad te jeziora i dorzuć do tego jakieś atrakcje po prostu w to zainwestuj a kup na urodziny bukiet ulubionych kwiatów i upiecz tort :)

Gość gość
Grę Hugo, bo kobiety uwielbiają diamenty!

Gość dontworry
KAMIEŃ Z NAPISEM LOVE :D

Gość gość
Dla mnie najlepszy prezent od chłopaka to był voucher na zabiegi kosmetyczne. Super relaks, czas tylko dla siebie a dodatkowo piękna skóra. Polecam podarować voucher do salonu w Poznaniu www.beautypremium.pl . Sama w tym roku wykupiłam dla mojej mamy :)

Gość gość
ja polecialem po całości w tym roku. W sklepie na swoim osiedlu kupiłem jej lampę uv i zestaw do hybryd, a na electro.pl w promocyjnej cenie masażer do stóp ;D Będzie sobie te pazury robiła to stopy będą się jej masowały ;D o!

Gość gość
Jakiś super pierścionek albo inna srebrna biżuteria :). Poza tym co to znaczy wymagająca? Na pewno doceni każdy prezent! Sprawdź sobie sklep z biżuterią Violette, maja tam super rzeczy za niezbyt duza cene :).

Gość gość
Odpowiedź jest tylko jedna - błyskotki. Diamonds are girl's best friend :P Koniecznie prawdziwe, przynajmniej srebrne. Sprawdź tutaj http://srebropol.pl/ jak nie chcesz zbankrutować, to znajdziesz tu dużo prawdziwej, pięknej i taniej biżuterii.

Gość gość
Motoprezent , jak laska jest wymagająca to nie ma nic lepszego ! Napisz sobie do nich http://motoprezent.pl/kontakt/ , w sprawie kupna voucheru na wybrane autko :)