Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki sa tepe nie maja żadnych refleksji

Polecane posty

Gość gość

Potrafią rozmawiać tylko na prymitywne tematy typu zakupy, seks i facet i pieniądze, wyglad

Gość gość
jak peewnaa

Gość asiutka1999
Nie prawda

Gość gość
moim zdaniem to prawda, sa wychowywane tak konserwatywnie - i wiekszosc nawet tych niby 'wyksztalconych' nie ma pojecia o podstawowych sprawach, nie rozumie ich bo sie tym nie inetresuje - co wiedza na temat machanizmow dzialania panstwa czy podatkow startyscznie kobiety a ile faceci?

Gość gość
To prawda, ale arabusom daja za darmo. Tylko wsrod rodakow graja role nieruszanych cnotek.

Gość gość
niestety ale to prawda. jakies 5 % kobiet ma taki charakter ze chcialoby sie porozmawiac o czyms wiecej, jak z kumplem. Ale reszta to tylko (jak czasem podlucham ich rozmowy): jaki facet, przystojny nie przystojny, gdzie pracuje ile zarabia, kolezanka jaka garsonke se kupila, jaka bluzke jaki stanik, jak przytyla, jak ona sie nie wstydzi tych grubych nog odslaniac, jak ona sie roztyla po ciazy, jak ja facet olewa, jak biega za nia itd itp

Gość gość
to ze Polki takie sa - to wina niestety wychowania, gdzie kobieta nadal ma duuuzo nizsa pozycje - w przypadku kobiet w wielu srodowiskach za sukces nadal uznaje sie tylko dzieci/meza (chocby zrobila doktorat z medycyny to dopoki nie urodzi i nie wyjdzie za maz dla wszystkich bedzie nieudacznikiem;/).

Gość gość
dlatego wiekszosc z nich daje sie zaplodnic prostakom i prymitywom. Bo niektore osobnikipotrafia rozgryzc i nauczyc sie tego schematu myslowego lasek i to wykorzystac do omotonia ich i rozkochania w sobie . I one takim cwaniakom ulegaja, czesto to widze.

Gość gość
Potrafią się tylko wdzieczyc do facetow

Gość asiutka1999
Ja mam bardzo głębokie refleksje

Gość gość
Podziel się

Gość gość
Niestety ale macie dużo racji. Obserwuję to w swoim towarzystwie. Większość moich koleżanek to dziewczyny po średnio dwóch kierunkach studiów, dwa języki, cała masa kursów i szkoleń a w normalnym życiu zachowują się jak skretyniałe idiotki. Brak pasji, hobby, jakiegoś zajęcia którym mogły by się pochwalić, porozmawiać o nim i tak dalej. Większość tylko chodzi do tej pracy żeby zarabiać na życie a po pracy internet, zakupy i p********ie o d***e marynie.

Gość asiutka1999
Na jaki temat mam te refleksje wygłosić

Gość asiutka1999
Ja jestem wychowywana konserwatywnie i co to szkodzi

Gość gość
Na swój ulubiony

Gość asiutka1999
Oj, W Polsce wiele placówek szkolnych jest kompletnie nie przygotowanych do lekcji wf. Nie dziwi mnie,że nie chcą uczniowie ćwiczyć na wf-ie Ja też wolę po lekcjach pograć w tenisa, siatkówkę czy pobiegać, bo infrastruktura w szkołach jest bardzo słaba. P.S idę sobie pograć

Gość gość
Owszem, nie tylko infrastruktura jest slaba ale też podejście do uczniów. Uczniowie nie mogą sobie wybrać dyscypliny stosownej do swoich sprawności i wydolności. Wskutek czego się nudzą albo unikają zajec.

Gość gość
To prawda,dlatego grono moich znajomych się zmniejszyło do minimum.Nie mam ochoty słuchać o tym,że złamała paznokieć (ohh straszne),że widziała super kieckę,że była tu czy tam.Jak mnie sie coś podoba to to kupuje,coś sie psuje to naprawiam i nie informuje wszystkich dookoła o takich pierdołach. :o

Gość trewq10293
Asiutka co za refleksje:D

Gość gość
Nie uogólniaj, bo ja to samo mogłabym powiedzieć o facetach. Że są tępi. A to przecież nieprawda. Jest wielu prostaków, z którymi nie da się porozmawiać, ale jest dużo mężczyzn którzy mają hobby i ciekawe poglądy oraz znają więcej niż 100 słów, w tym kilkadziesiąt wulgaryzmów . To samo dotyczy kobiet. Owszem, są takie które interesuje tylko wygląd, ciuchy, kosmetyki i imprezy, ale jest całkiem spore grono z pasją, z którymi można porozmawiać o życiu, sporcie, polityce itd. Zmień środowisko, bo może w tym rzecz?

ja to samo mogłabym powiedzieć o facetach. Że są tępi. xx I masz rację :O Ogólnie nam społeczeństwo kretynieje:(

Gość gość
Myślisz że tak łatwo zmienić środowisko? A już na pewno nie da się pozbyć starego, chyba że wyjedziesz daleko. Czy wy kobiety nie potraficie rozmawiać bez agresji i atakowania? U mnie na uczelni,pomimo że bylo studentek od groma ,nie dało się znaleźć chętnej do dyskusji. Szybko się meczyly i nudziły.

Gość gość
Zawsze miałam wrażenie że się spiesza żeby męża złapać i się rozmnożyć a studia traktowały jak ciężki obowiazek

Gość gość
No i zleciały się kafeteryjne prymitywy :)

Gość gość
Gdzie Ty tu agresję wyczytałeś???

Gość gość
To było stwierdzenie faktów. U mnie obecnie ekipa remontuje blok. Gdybym miała tylko na podstawie tych facetów oceniać mężczyzn musiałabym powiedzieć że jesteście wulgarnymi, niedomytymi małpoludami, których interesuje tylko picie i tanie laski. Jednak ja, drogi kolego, nie generalizuję jak Ty i wiem że oprócz tych orangutanów są jeszcze inni mężczyźni, którzy reprezentują nieco wyższy poziom.

Gość gośćBabsztyl
15.15 a co chcesz wiedzieć? :) PIT, VAT, CIT? Pogadajmy. :)

Gość gość
W twojej wyobraźni. Takich mężczyzn nie ma.

Gość gośćBabsztyl
Nikt nie chce pogadać? A mam takie ciekawe przemyślenia na temat systemu podatkowego w Polsce. Do tego dzisiaj wchodzą ważne zmiany w ustawie o VAT i chciałam podyskutować. No cóż, trudno. 🖐️

Gość gość
Czemu przenieśli ten watek z ogólnej ?