Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie z kosmetykami, ktorych juz nie uzywacie?

Polecane posty

Gość gość

Ida w kosz? Rozdajecie czy zuzywacie do konca? Tak sie zastanawiam. Ja kupuje duzo za duzo i czesto mi sie kremy zwyczajnie nudza :D i wtedy mam wyrzuty sumienia, ze je wydaje juz ida do smieci

Gość gość
Ida do smieci

Gość gość
Do kosza

Gość gość
Oddaje mamie.

Gość gość
ale pytanie.... że też niektórzy mają takie dylematy... wyrzucamy a co mam zrobić? a ta co mamie daje to niezła sknera, zamiast matce nowe kupić to daje jej jakieś śmieci.

Gość gość
Zawsze wykanczam. Wyrzucam tylko przeterminowane. Staram sie nie kupowac zbednych rzeczy.

Gość gość
Jak przeterminowane to wyrzucam. A jak termin mają jeszcze dość długi to pytam siostrę, siostrzenicę czy nie chcą. Ostatnio kupiłam dwa takie same kremy, bo jednego nie mogłam znaleźć i wydawało mi się, że może zapomniałam w sklepie, wiec kupiłam drugi. I tym sposobem jeden, nowiuteńki, z folią oddałam siostrze, bo wiedziałam, że na pewno go nie zużyję. A jeśli chodzi o kosmetyki myjące to jak mam nadmiar to czasami używam do mycia podłogi, czasami jako mydła w płynie do rąk.

Gość gość
Ale wy glupie jestescie. Konsumentki haha. Po cholere kupujecie milion kremów i innych mazideł?Przecież to totalnie bezsensu... I jeszcze dylemat "co z tym zrobić" Błahahah Nie lepiej kupić nowy kosmetyk, gdy stary sie kończy/??