Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często korzystacie z usług prostytutek?

Polecane posty

Gość gość

1. W jakim jesteście wieku? 2. Jak często je odwiedzacie? 3. W jakim one są wieku? Zacznę od siebie. 1. 24 lata 2. Dwa razy w miesiącu co dwa tygodnie. 3. Panie po 40, obecnie spotykam się z 44 letnią kobietą.

Gość gość
jestes dnem!!!

Gość gość
bo?

Gość gość
pisać, pisać

Gość gość
Prostytutki to kulwy:)

Gość gość
1. 24 2. nigdy

Gość gość
27 nigdy

Gość gość
21 nigdy

Gość maciek89
26 raz w miesiącu

Gość gość
1.50 lat 2.4-6 razy w miesiącu 3.tylko 18-20 lat

Gość gość
1. 32 2. 2 razy w miesiącu 3. 20-23lata

Gość gość
28 lat ok.10 razy na miesiąc 35-40 lat

Gość gość
40 5-6 razy w miesiącu 20-25

Gość gość
Nigdy. Facet, który musi płacić za seks to nieudacznik.

Gość gość
44 lata 1 w miesiącu do 30 lat

Gość gość
40 lat Jak jestem za granicą to codziennie, 3-4 razy w roku po ok.tygodniu codziennie Tylko do 20 lat, egzotyczne, murzynki, Azjatki, latynoski.

Gość gość
Mnie tak kiedyś wzięło, że byłem trzy razy w jednym dniu.

Gość gość
28 lat Tylko raz w życiu, 3 lata temu. Miała 30 lat, to było w Paryżu a ona była Murzynką z Gabonu.

Gość gość
:D

Gość gość
To zależy od żony. Tydzień bez seksu w domu = seks poza domem. W sumie to ona za to płaci, bo moja forsa, to forsa domu. Z tym wyjątkiem, można powiedzieć, że na jej życzenie. Stałej kochanki nie chcę. Wystarczy mi już te jedno, małżeńskie zobowiązanie, a wobec kochanki czułbym się jakoś moralnie zobowiązany. Serio, że moralnie. Jestem porządny, chociaż przymusowi sytuacyjnemu, nie przeze mnie zawinionemu, co jakiś czas ulec muszę. U prostytutek tylko tyle razy bywam, ile razy ”sama tego zechce” żona.

Gość gość
To tak jak u mnie. Żona nie daje lub ma okres a mnie przypili to telefon, w samochód i jadę do cichodajki.Sam mam 44 lata a żona 34, jeszcze fajna dupka z niej.Jak się ro/ochamy to ja nie narzekam i ona też , bo wacek u mnie 19 cm i stoi jak maszt, potrafię jej dogodzić a ona i tyłek wystawi i obciągnie i wtedy jest ok.A jak idę na lewiznę to zawsze bzykać młode studentki, więc wiek 19-25 lat.Starych zawodowych dziffek nie chcę.

Gość gość
1.24 2.Rzadko, jak najrzadziej bo to trochę mierne i żaden powód do dumy dla faceta. Gdy już nie mogę wytrzymać samotności to się decyduję. 3.Dużo starsze. Dlatego, że to taka fantazja, najmniej realna w życiu rzeczywistym chodzi mi o randkę czy związek.

Gość gość
:D

Gość gośćkorzystający
jak czytam ze facet korzystający z prostytutek to nieudacznik to śmiech mnie ogarnia i żal dla osób które tak twierdzą

Gość nieProstytutki
Ja nie jestem TAKA! Co on sobie o mnie pomyśli? Po lody to idź sobie do prostytutek. Myślałam, że jesteś kulturalny. Jak byłam mała, to pokazywałam. No! Co robisz? x NIECH TO TRAFI SZLAG!!!!!!!!!!! Królestwo za wyuzdaną i kochaną Dziewczynę!

Gość gość
Man 55 lat i korzystam srednio 1 na 2 misiace. Ich wiek nie jest az tak istotny, gdyz zawsze sa mlodsze niz ja. Alle zaplacic za usluge anizeli miec z tego powodu Problem z babami. A tak wychodze i po sprawie. Polska to pod tym wzgledem jeszcze zacofany kraj. Czasem trzeba odmiany.

Gość gość
Klientom prostytutek wydaje się że są ważni bo kupują drugiego człowieka.Bo ten człowiek świadczy im usługę seksualną.A tak na prawdę bez kasy ten człowiek,ta kobieta nie chciałaby jednego z drugim nawet o s r a ć.

Gość gość
19.34 Swiatowy , idź do d******* zroochaj ją za free i wróć tu by się pochwalić.Bo na razie to się ośmieszasz nieudaczniku.

Gość gość
Jeszcze ani razu, ale już niedługo...mam tak głupią żonę, że już nie daję rady z nią wytrzymać, a jak będę chodził na dziffki, to jak żona zacznie gadać te swoje bzdury, to ja będę sobie myślał jak to było u dzidziffki :-)

Gość gość
35 lat, przez żonę która zdewociała, nic tylko się modli i biega na różne schole i różańce i tp. bzdety, to muszę 3-4 razy w miesiącu z krzyża spuścić w panienki.Wiadomo że są ok. 10 lat młodsze ode mnie, ważne aby były szczupłe i tak min.170 wzrostu.To mój typ.