Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dzis jecie na kolacje?

Polecane posty

Gość gość

Jw :) Staracie się zdrowo odżywiać? Jesteście szczupłe?

Gość gość
zjadlam cala kule lodów cassate ...porażka czekam az dziecko zaśnie i muszę zaliczyć rower treningowy + cieczenia na brzuch . Normalnie nie jest nic po godzinie 16 stej .

Gość gość
"Normalnie nie jest nic po godzinie 16 stej." Chodzisz spać o 20? Bo inaczej to bardzo niezdrowo.

Gość gość
wątróbka z cebulką, to mój obiad właściwe...a kładę się koło 23-24.

Gość gość
"gość dziś "Normalnie nie jest nic po godzinie 16 stej." Chodzisz spać o 20? Bo inaczej to bardzo niezdrowo." Ok 21 ide spac.

Gość gość
Kabanosy, arbuza, brzoskwinie. 9 miesiąc ciąży, jem to co chce :-)

Gość gość
ja jem własnie zapiekaną bagietkę z masełkiem czosnkowym i mozzarellą ;-) chodzę spac późno

Gość gość
Piwo

Gość gość
Kabanos i piwo

Gość gość
Liść sałaty :D

Gość gość
2 czekolady nadziewane - malage i likierowo-truflowa, 3 parówki z chlebem, 1,5 puszki ryby w pomidorach i ze 2-3 skibki chleba. Nie, nie jestem w ciąży. Tak, jestem gruba, duzo za gruba. Zajadam wszystko co sie da, sters, depreche, brak snu, co rodzi jeszcze wieksze problemy bo przeciez od takich ilosci tyje na potege. Błedne koło. zanim pojde spac jeszcze pewnie cos obroce

Gość gość
20:51 o mój boże, ja chyba tyle przez cały dzień bym nie zjadła :o A juz na pewno porzygałabym się po takim zestawie. Może jeszcze to colą zapijasz? :o

Gość gość
2 kanapki z serkiem twarog.i pomidorem. Kawałek arbuza.

Gość gość
Aktualnie nie, przedtem piłam. bym sie napiła ale nie chce mi sie isc do samochodu po nowa zgrzewke. Wiem ze to duzo. Pisze tylko o "kolacji", rzygłabys jakbym napisała z całeg dnia. Kompulsy mi sie juz kłaniaja, bo t juz nawet nie jest zwykle łakomsktwo

Gość gość
Oj, ja też znam kompulsy. Teraz jestem na diecie i jem pomidory z brokulami, ale normalnie zjadlabym z osiem kromek chleba, czekoladę, frytki, zupkę chińską i mozarellę i zapilabym cola. I pewnie jeszcze cos...

Gość gość
jeszcze nic... zaraz idę po lody :) na obiad zjadłam kabanosa, śniadanie zastąpiłam kawą... jak mam stresa to jem tylko słodycze, ale jestem szczupła, wręcz chuda - 165cm, 46kg.

Gość gość
2 skrzydelka i dwa kawalki karkowki z grilla. Byla pycha

Gość gość
miska czereśni, jakieś 0,5 kg :P

Gość gość
Bułke ziarnistą z serkiem kanapkowym zamiast masła, plasterkiem sera żółtego, ogórkiem i pomidorem. Czy jestem szczupła? Nie. 171 cm wzrostu i 70 kg.

Gość gość
Dawaj, napisz ile zjadlas w ciągu dnia ;) Ja tez nie mam idealnej wagi, około 60 kg i 160 cm, od rana zjadłam parę czekoladowych cukierków do kawy, pól miseczki krupniku, trzy croissanty bez nadzienia, dwa ziemniaki z mizeria, kawałek cienkiej kaszanki z musztardą i bułka z ziarnami, piwo

Gość gość
170cm, 58kg: śniadanie (ok 11 dopiero) - kawa + kajzerka z masłem, ż. serem, pomidorem obiad o 14:00 - miska grochówki + skrzydełka w mleczku kokosowym z chilli i kus kusem (nigdy nie jem dwudaniowego, dziś wyjątek, bo u mamy :D) później kawałek sernika na zimno wieczorem 1 czekoladka kinder bueno i kilka czereśni. W międzyczasei mnóstwo wody z cytryną i miętą. Na co dizeń podobnie ale bez słodyczy ;)

Gość gość
jednego pomidora, jednego ogórka, 4 oliwki, bułkę z majonezem, szczypiorkiem i serem żołtym i jeszcze kawałek pizzy sobie odgrzałam (sama robię), zaraz jeszcze pójdę po lody bo mam ochotę wielką