Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO RAZ BARDZIEJ MA MNIE GDZIES

Polecane posty

Gość gość

mieszkamy 4 lata razem, zawsze chcial ze mna duzo rozmawiac, pisal w ciagu dnia, chcial jak najwiecej czasu spedzac a teraz tylko kumple i kumple.. wczoraj do mnie zadzwonil z pytaniem o nr telefonu do mojego brata bo ma sprawe, podalam i chcialam chwilke pogadac bo ostatnio duzo pracy itp i nie mamy kiedy pogadac, to napisal mi esa ze stoi z ludzmi z pracy i ze nie bedzie ze mną pieprzył głupot i zebym sie zastanowila... przykro mi sie zrobilo bo nigdy sie nie przejmowal z ludzmi, widywal sie ze znajomymi a gadal ze mna przez telefon (sam dzwonil) i w ogole..a teraz... czesto mowi nie milo, nie prawi komplementow, zawsze jak konczylismy rozmowe mowil 'buzka kochanie' czy cos w tym stylu a teraz 'narazie' itp. jak ze smiechem spytalam czemu juz mi inaczej mowi to powiedzial ze bedzie mowil jak mu sie chce, jego sprawa...nie stara sie juz o mnie, nie przytula, nie interesuje go co robie... moze pokazalam za bardzo ze mi zalezy. ale mam swoje zycie, chodze na fitness, spotykam sie czasem ze znajomymi...co jeszcze moge?

Gość gość
up

Gość Masakrator_One11One
Może to taka sugestia że mu już na tobie nie zależy? Ale to tylko takie moje domysły...

Gość gość
pare dni temu byl taki wieczor ze przyszedl sam z siebie i powiedzial ze mnie kocha, ni stad ni zowad..wiec watpie zeby mu nie zalezalo...moze ten typ tak ma...

Gość gość
Wypinasz mu się ?

Gość gość
Kluczowe pytanie wreszcie padlo

Gość gość
od czasu do czasu jak mu stoi to bedzie przychodzil i mowil , ze kocha :P masz to na co pozwalasz :(

najskuteczniejsza metoda która działa na 100% to powiedz mu że zastanawiasz się nad zerwaniem bo blablabla[tu podajesz prawdziwe powodu opisane w tym topiku przez ciebie] i raczej skłaniasz się do zerwania. Jego reakcja da ci odpowiedz co robić

Gość gość
najskuteczniejsza metoda to kopnac go w jaja :P bez slowa wyjasnienia