Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Jestem Kaja

Pomocy.....!

Polecane posty

Mam na imię Kaja (mam 13 lat i chodzę do szkoły w Anglii wiec sorry za jakieś błędy ) i w szkole dzieci się ze mnie śmieją i wytykają palcami ... Zaczęło się od tego ze w Prima Aprilis napisałam koleżance ze z kimś chodzę . Ona spytała o imię i ja powiedziałam ze taki koleś z naszej szkoły . Powiedziałam to imię , a niewiedzialam ze spyta się o to czy chodzę z nim swojej koleżance i koledze . Zrobiła czat , i potem napisała . Teraz po kilku miesiącach się pokłóciliśmy i się nie nawidzimy a ona wszystkim rospowiedziala ze powiedziałam ze z nim chodzę . Teraz jak przechodzę koło niego albo kogoś innego to odrazu słyszę 'o patrz to ona ' itp. Wytykają mnie palcami i mnie obgadują . Popularne osoby tez już wiedza i się śmieją ... Mam 2 PRAWDZIWE koleżanki ale i one o tym wiedza . Nie wiem co robić . Zmiana szkoły odpada . Bardzo mi cieszko chodzić po szkole i wysłuchiwać ze jestem taka i taka , wytykają mnie palcami i obgadują . Mam już dość ! Proszę o pomoc ..... Wiem ze w Polsce już są wakacje ale tu w Anglii się zaczynaja 17 lipca ! Nie jestem chuda osoba i jestem brzydka a ten chopak jest nawet ładny itp.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować