Jestem Kaja 0 Napisano Lipiec 1, 2015 Mam na imię Kaja (mam 13 lat i chodzę do szkoły w Anglii wiec sorry za jakieś błędy ) i w szkole dzieci się ze mnie śmieją i wytykają palcami ... Zaczęło się od tego ze w Prima Aprilis napisałam koleżance ze z kimś chodzę . Ona spytała o imię i ja powiedziałam ze taki koleś z naszej szkoły . Powiedziałam to imię , a niewiedzialam ze spyta się o to czy chodzę z nim swojej koleżance i koledze . Zrobiła czat , i potem napisała . Teraz po kilku miesiącach się pokłóciliśmy i się nie nawidzimy a ona wszystkim rospowiedziala ze powiedziałam ze z nim chodzę . Teraz jak przechodzę koło niego albo kogoś innego to odrazu słyszę 'o patrz to ona ' itp. Wytykają mnie palcami i mnie obgadują . Popularne osoby tez już wiedza i się śmieją ... Mam 2 PRAWDZIWE koleżanki ale i one o tym wiedza . Nie wiem co robić . Zmiana szkoły odpada . Bardzo mi cieszko chodzić po szkole i wysłuchiwać ze jestem taka i taka , wytykają mnie palcami i obgadują . Mam już dość ! Proszę o pomoc ..... Wiem ze w Polsce już są wakacje ale tu w Anglii się zaczynaja 17 lipca ! Nie jestem chuda osoba i jestem brzydka a ten chopak jest nawet ładny itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach