Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezdałam na drugim roku studiów

Polecane posty

Gość gość

proszę o poradę. niestety nie udało mi się zaliczyć drugiego roku studiów - prawdopodobnie przez 3 przedmioty. sytuacja życiowa uniemożliwiła mi studiowanie w ostatnich miesiącach. teraz próbuje nadrobić,co się da,ale czasem trzeba mierzyć siły na zamiary. Moje pytania : 1.co jeśli na obecnym pierwszym roku nie ma takiej specjalności jaką ja studiuję obecnie? - czyli 'pedagogika wczesnoszkolna i przedszkolna z logopedia'-rok 2, a rok pierwszy to po prostu -pedagogika. liczę się z tym,że będę musiała powtarzać rok. Ale co w takiej sytuacji?? 2.czy mogę starać się o obniżenie czesnego ze względu na to,że większość przedmiotów jednak będzie zaliczonych? 3. jakie warunki trzeba spełnić,by pisać podanie o przedłużenie sesji -i do kiedy ta sesja zostaje przedłużona?? na 'warunek' niestety nie mam szans,bo to tyczy 1 przedmiotu a nie 3. pozdrawiam

Gość gość
nie zdałam* przepraszam ale nie zauważyłam błędu

Gość gość
a czemu tu pytasz a nie na uczelni.moim zdaniem przy 3 przedmiotów powinni ci dać warunek na pół roku czyli zdasz w następnym semestrze. ale nie wiem jak to na twojej uczelni wygląda.