Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mydełko

Oni śmierdzą...

Polecane posty

Gość Mydełko

Mam 25 lat. W życiu nie miałam nikogo. Znam jednego chłopaka, który jest idealem, do tego zależy mu na mnie. Jest tylko 1 problem - czasem śmierdzi od niego potem, zawsze - z buzi. Wiem, że się myje normalnie itd., ale jednak coś nie działa. Powiedziałam sobie, że muszę znaleźć inny obiekt zainteresowań, bo wiadomo, jak mogę być z facetem, którego uwielbiam za wszystko inne, ale mnie nie pociąga seksualnie ze względu na zapach. I znalazłam ciekawego faceta, widziałam go dopiero 5 razy, na pierwszym spotkaniu miałam wrażenie, że coś mi zaśmierdziało, potem na kolejnych stwierdziłam, że mi się zdawało. Dziś jednak nie mam już wątpliwości, że on też ma taki higieniczny problem... :/ Załamuje mnie to, bo to naprawdę super chłopaki, nieświadomi tej jednej decydującej wady. A jak trafiam na takiego, że pachnie, to absolutnie nie powinien być obiektem zainteresowania ze względu na charakter. Jak żyć? :(

Gość gość

pierw się zastanów, dlaczego tobie z ksiuty śmierdzi non stop, nic dziwnego  że jeszcze nigdy z nikim nie byłaś, całe osiedle cię zna, bo jēbie ci z pyzdy na kilometr. umyj się pierw i zmień gacie. brudas nie będzie tu dyktować warunków.

Gość Gosc
Dnia 2.07.2015 o 02:45, Gość Mydełko napisał:

Mam 25 lat. W życiu nie miałam nikogo. Znam jednego chłopaka, który jest idealem, do tego zależy mu na mnie. Jest tylko 1 problem - czasem śmierdzi od niego potem, zawsze - z buzi. Wiem, że się myje normalnie itd., ale jednak coś nie działa. Powiedziałam sobie, że muszę znaleźć inny obiekt zainteresowań, bo wiadomo, jak mogę być z facetem, którego uwielbiam za wszystko inne, ale mnie nie pociąga seksualnie ze względu na zapach. I znalazłam ciekawego faceta, widziałam go dopiero 5 razy, na pierwszym spotkaniu miałam wrażenie, że coś mi zaśmierdziało, potem na kolejnych stwierdziłam, że mi się zdawało. Dziś jednak nie mam już wątpliwości, że on też ma taki higieniczny problem... 😕 Załamuje mnie to, bo to naprawdę super chłopaki, nieświadomi tej jednej decydującej wady. A jak trafiam na takiego, że pachnie, to absolutnie nie powinien być obiektem zainteresowania ze względu na charakter. Jak żyć? 😞

😂😂😂😂

Gość Gosc

No ale czym im jedzie z ust? Gownem, ślina, zepsutym zębem czy czym? Pot jest całkiem spoko w wielu wypadkach poza tym perfum załatwia sprawę 😄

Gość Mydełko

Z ust to mieszanina ryby z padlina i domieszką ropy z gownem. Spod pach to jakby cebula z serem i kocim moczem. Jak żyć? 

Gość NFOŚiGW

Nie mówiąc już o zapaszku z pępka 

Gość gość

Dobrze, że z dupy im nie śmierdzi XD

Gość Gość
Dnia 2.07.2015 o 02:45, Gość Mydełko napisał:

Mam 25 lat. W życiu nie miałam nikogo. Znam jednego chłopaka, który jest idealem, do tego zależy mu na mnie. Jest tylko 1 problem - czasem śmierdzi od niego potem, zawsze - z buzi. Wiem, że się myje normalnie itd., ale jednak coś nie działa. Powiedziałam sobie, że muszę znaleźć inny obiekt zainteresowań, bo wiadomo, jak mogę być z facetem, którego uwielbiam za wszystko inne, ale mnie nie pociąga seksualnie ze względu na zapach. I znalazłam ciekawego faceta, widziałam go dopiero 5 razy, na pierwszym spotkaniu miałam wrażenie, że coś mi zaśmierdziało, potem na kolejnych stwierdziłam, że mi się zdawało. Dziś jednak nie mam już wątpliwości, że on też ma taki higieniczny problem... 😕 Załamuje mnie to, bo to naprawdę super chłopaki, nieświadomi tej jednej decydującej wady. A jak trafiam na takiego, że pachnie, to absolutnie nie powinien być obiektem zainteresowania ze względu na charakter. Jak żyć? 😞

A może cierpisz na koksomanie czy jak to się tam nazywa i czujesz zapachy których nie ma? Idź do psychologa