Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polishgirl

co zrobic

Polecane posty

Gość polishgirl

Bedac na imprezie urodzinowej u kuzyna poznalam fajnego facet? Widac bylo, ze mu sie podobam. Tanczylismy i rozmawialismy, wymienilismy sie nawet numerami. Po skonczonej imprezie dostalam tylko sms z zapytaniem czy jestem juz w domu, odpisalam i zapytalam jak sie czuje. Odpowiedzi na nie otrzymalam. Wieczorem wyslalam mu zaproszenie na fb i sama pierwsza napisalam, wymienilismy kilka wiadomosci i napisal ze jedzie do pracy... od 4 dni nie daje znaku zycia. Co zrobic? Kolejny raz napisac?

Gość gość
napisz albo czekaj aż on napisze,może po prostu jest zapracowany i nie chce mu sie gadać

Gość gość
Moze nie jest zainteresowany, na imprezie pewnie nie mial duzego wyboru, wiec byl przy Tobie.

Gość Ghost_young
Witaj. Przede wszystkim nie pisz i nie pokazuj, że tak Ci zależy. Kiedy będziesz go nachalnie obsypywać wiadomościami, spodoba mu się to i dostrzeże swoją 'władze' nad Tobą, a może skończyć się to zabawą (z jego strony) i Twoimi uczuciami wyrzuconymi do kosza. Nie angażuj się tak mocno w to, dopóki on nie napiszę czegoś więcej. Być może też ma dziewczynę i dlatego nie chcę kontaktu z Tobą, a wstydzi się mówić o tym bo nie chcę Cię rozczarować. Może też być, że gra na dwa fronty więc chyba sama rozumiesz, wtedy nawet nie próbuj kontaktu z nim.

Gość polishgirl
Nie wydaje mi sie aby siedzial tylko ze mna bo nikogo fajnego nie bylo. Mowil ze mu sie podobam i cieszy sie ze mnie poznal. Moze tylko chcial byc mily, kto to wie.. Dziewczyny nie ma w 100% bo przyjazni sie z kuzynami, oprocz tego mieszka dom obok ich, powiedzieli by mi gdyby cos bylo na rzeczy. Nie mam pojecia czemu sie nie odzywa :( moze sprobuje jakos zagadac moze serio jest zapracowany bardzo :(

Gość gość
Napisz mu czy ma ochote ne perłe chmielową a będzie chciał się spotkać od razu :P

Gość gość
Czekaj poprostu ,jak mu zalezy to sie odezwie.Na moje oko dla niego to zwykła znajomosc ,jakbys sie mu podobała i chciał byscie byli blizej napewno by sie odezwał i to nie jeden raz w ciagu dnia . Nie przejmuj sie , nie warto ,widocznie to nie był ten , zajmij sie czyms bo to myslenie ""dlaczego sie nie odzyw""cie wykonczy , tylko sie bedziesz dołowac :) dobra rada ..

Gość Ghost_young
Dobrze Ci radzę, nie odzywaj się do niego teraz. Ale zresztą, jak uważasz. Pamiętaj, że wtedy to on będzie rozdawał karty..a każde rozdanie' może być dla Ciebie przegrane..

Gość gość
Nie pisz,czekaj na jego ruch...jesli takowy jeszcze bedzie...

Gość polishgirl
Nie ogarniam facetow.. :( to po co bral moj numer :/