Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie macie HOBBY ZAINTERESOWANIA co lubicie robić w wolnej chwili

Polecane posty

Gość gość
A może wykonujecie rękodzieło? Właśnie szukamy do naszego portalu artystów rękodzielników, którzy chcieliby sprzedawać i promować na nim swoje prace. Portal rusza na całą Skandynawię! Jeżeli bylibyście zainteresowani to wysyłajcie swoje portfolio na adres d.robak@prestige-design.pl

Gość gość
Czytam Ksiazki,Lubie gotowac i dbac o siebie, dalej Shopping to cos co Lubie i sluchac jeszcze muzyki... Obecnie jezyk Niemiecki mam na poziomie B2 also noch viel vor mir :D

Gość gość
A ja kocham wędkarstwo! To naprawdę świetne hobby, bardzo odprężające. :) na wakacjach wyruszam w rejs, który organizuje http://www.kolobrzeg-wedkarstwo.pl/ . Myślę, że może być genialnie.

Gość gość
"Wiem dużo o Wołoniu, II wojnie światowej etc. Jak poruszyłam te tematy wśród kolezanek, to kazały przestać mówić, bo one za wrażliwe na te tematy." Nawet jeśli wiesz dużo o Wołyniu to chyba jednak nie na miejscu jest przyporządkowywać tę wiedzę pod kategorię hobby, bo to tak jakby ci sprawiało przyjemność czytanie o bestialstwie. Ja raz może poczytałam o tym i więcej nie chciałam rozwijać za mocno tej wiedzy bo takie rzeczy potem "chodzą za mną", "widzę te sceny oczami" i czuje się fatalnie dlatego nie dziwie się koleżankom