Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dać czy nie dać? co myslicie?

Polecane posty

Gość gość

8mc budowaliśmy wszystko na kłamstwie, co chwile kłótnie..... w końcu doszło do tragicznej sytuacji, w której ja została posadzona o zdradę szarpał mnie i kazał się wynosić z jego domu(co oczywiście było jego urojeniem). Po tej sytuacji własnie wszystko wyłożył na ławę i w końcu dowiedziałam się dlaczego tak postępował przez ten czas... czyli można powiedzieć, ze przez te 8mc udawał kogoś kim nie jest. dowiedziałam się, ze został przez byłą zdradzony we własnym domu. Przeprasza i prosi o ostatnią szanse nawet poszedł do psychologa...Czy byście zaufały ?

Gość gość
mój ex facet,też ciągle wywlekał,że jego wcześniejsza kobieta przyprawiła mu rogi i chyba przez to nie szanuje żadnej z góry zakłada,że każda to szmata na takim fundamencie nic się nie da zbudować uważam,że powinniście szczerze porozmawiać,jeśli oczywiście Tobie zależy na tej znajomości, nie można wiecznie żyć z piętnem ,że jego ex zdradziła,to ja będę ponosiła tego konsekwencje ..pewnie dałabym szanse,ale po czymś takim facet musiałby bardzo się starać,żebym zapomniała o takiej sytuacji

Gość gość
no właśnie tak się biję z myślami. Czy zaufać mu znowu... skoro przez dwa lata sobie z tym nie poradził to co powiedzieć teraz, nie chce ciągle go prowadzić za rękę.

Gość gość
a powiedz mi jak z twoim ex było? rozstaliście się dlatego, ze mimo obiecywać że nie będzie wracał do przeszłości ciągle robił Ci sceny?

Gość gość
ja bym chyba nie dała