Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochajaca zona

Mam wyrzuty sumienia....

Polecane posty

Gość Kochajaca zona

Nie zrobilam nic zlego przynajmniej realnie ale podczas seksu mialam dziwne mysli. W ten weekend czeka mie dwudniowy wyjazd szkoleniowy z pracy a wiadomo ze na takich wyjazdach i innych imprezach integracyjnych dochodzi czesto do seksu. Ja oczywiscie nie chce zdradzac meza ale chodza mi rozne mysli po glowie i taka ciekawosc jak to byloby z innym. Myslalam, ze to tylko ciekawosc ktora nigdy nie przerodzi sie w nic realnego. Tymczasem wyjazd jeszcze sie nie zaczal a juz byl pewien konkret po ktorym mam wyrzuty sumienia. Wczoraj uprawialam seks z mezem tylko mialam w tym czasie fantazje ze jestem wlasnie na tym wyjezdzie i bierze mnie moj szef. Czy to nie glupie? Jesli juz teraz mam takie idiotyczne mysli to moze wcale nie jechac?

Gość gość
Fantazje ma każdy i to normalne, tylko że niektórych z nich nie warto realizować, o można stracić to co już się posiada. Poza tym nie każdy nadaje się do zdrad.

Gość gość
Jak cie pissda swędzi to wsadź se do niej kaktusa, szmato 🖐️:O

Gość gość
Czujesz że byłabyś zdolna do zdrady?

Gość gość
Skoro ma wrzuty sumienia z powodu samych myśli, to chyba jasne że ona nie nadaje się do takich rzeczy, do zdrady zdolny jest każdy, bo co to za problem iść z kimś do łóżka, tylko co potem? A jeśli już autorka chce się z kimś puścić, to nie radzę robić tego z szefem czy kolegą z pracy, bo to sytuacja dość niezręczna i to kiedyś się zemści.

Gość Kochajaca zona
Mam nadzieje, ze oczywiscie nie. Nie chcialabym zdradzac. Jednak dostrzegam w sobie dziwne tendencje. Ze 2 lata temu bylam na badaniach okresowych i lekarz taki mlody znajomy (w mojej miejscowosci wszyscy sie ze wszystkimi znaja) wyraznie flitrowal ze mna albo przynajmniej pozwalal sobie na dwuznaczne aluzje. W pewnym momencie poprosil bym opuscila majtki do polowy ud bo jak powiedzial chce sie upewnicz czy wszystko w porzadku. Bralam juz wczesniej udzial nie raz w badaniach okresowych i wiem co sie tam bada i nigdy wczesniej nie proszono mnie o pokazanie c**y. To nie ginekologia! Lecz zamiast powiedziec to lekarzowi to ja opuscilam majtki i pozwolilam mu tam zajrzec. Tez mialam potem wyrzuty sumienia choc do zadnego seksu nie doszlo. Bardzo podniecilo mnie to spotkanie a ja probowalam potem tlumaczyc sie sama przed soba ze to lekarz kazal i ze to bylo zwykle badanie. Obawiam sie, ze to nie bylo tylko zwykle badanie. Czasem boje sie swoich zachowan. Jestem chwiejna jak listek na wietrze.

Gość gość
Czyli jak każda kobieta masz w sobie gen kur/estwa :P

Gość gość
Jak na tym wyjeździe na szkoleniu podejdzie szef i wyda ci służbowe polecenie zrobienia laski to wykonasz polecenie?

Gość Kochajaca zona
Mam nadzieje, ze nie. Podniecila mnie ta mysl