Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanko do facetów

Polecane posty

Gość gość
trampling fajna rzecz. Robiłaś to boso, na obcasach?

Gość gość
Oni w ogole byli bardzo nakreceni na taki sposob zycia, ja od czasu do czasu to bym mogla ale na codzien to raczej nie tak hardkorowo.

Gość gość
a co robiła mu przy Tobie Lady Kamila?:)

Gość gość
Tak czytam i czytam i chyba wypróbuję dzisiaj "siedzenie na twarzy i wydawanie rozkazow":)

Gość gość
przecież jak nie chciałaś, to nie musiałaś mu tych rzeczy robić. Mówisz, że nie i tyle.

Gość gość
14.03. Chodzilo mi o to ze nieraz mam chcice na sex i wtedy moge robic rozne dziwne rzeczy ale pozniej jest kilka dni spokoju, a oni zachowywali sie jakby codziennie byli nabuzowani i mysleli tylko o jednym.

Gość gość
to jak często były te spotkania z nimi?

Gość gość
Pamietaj siedzenie calym ciezarem ciala ;)

Gość gość
14:03 :p

Gość gość
jesteś jeszcze?

Gość gość
Witam. Wczoraj napisalam ze zastosuje w praktyce "siedzenie i rozkazywanie" i zrobilam to. Facet odleciał :))))))))

Gość gość
Ale jak sie zaczelo, powiedzialas mu ze chcesz na nim usiasc ?

Gość gość
hej, podbijam temat, jestem autorką tematu. jest może dziewczyna od bdsm, z którą wczoraj pisałam. Do 10:20: gratulacje!:)

Gość gość
możemy liczyć na jakąś szerszą relację z wczorajszej akcji? tutaj albo na priva

Gość gość
To ja 10:20 Uprawialismy sex na jezdzca i w pewnym momencie mu powiedzialam ze mam chec na cos innego. Zeszlam z niego i przenioslam sie wyzej, jak juz nad nim kleczalam to sie cieszyl. Zanim usiadlam powiedzialam zeby wystawil jezyczek i pokazal na co go stac. Myslal chyba ze bede tak kleczala a on minetke strzeli a ja sobie usiadlam, i rzeczywiscie mialam opory zeby usiasc calym ciezarem ale powoli powoli w koncu przenioslam caly ciezar na jego twarz:). Oczywiscie byly teksty szybciej, delikatniej nawet dalam mu klapsa po biodrze ale chyba wyszlo sztucznie, chcialam zeby bylo mocno ale nie za mocno a wyszlo takie nie wiadomo co. W miedzy czasie zmienilam tez troche pozycje, usiadlam tak bardziej na klatce piersiowej zeby mial lepszy dostep :) i dociskanie glowy oczywiscie. Pracowal jezyczkuem do samego konca :)

Gość gość
z***biście. Jak dojdziesz do wprawy do będziesz mogła dodać inne elemety. Jakie to uczucie mieć faceta dosłownie pod tyłkiem i kontrolować jego oddech?

Gość gość
właściwie twarz możesz mu ujeżdżać tak jak penisa, nie tylko biernie na nim siedzieć. Odleci jeszcze bardziej:)

Gość gość
Dziewczyna od BDSM. Gratuluje. Skoro Tobie sie spodobalo i jemu nastepna zabawa jak proponuje jest nastepujaca. Uzycie krawata jako smyczy, mocno trzymasz i kierujesz jego glowe tam gdzie chcesz byc calowana. Podejrzewam ze nie jestes jeszcze w stanie powiedziec mu wprost o jakiejs zabawie wiec mozesz uzyc babskiego pofstepu do drugiej zabawy. 1. Zdrapujesz/uszkadzasz lakier na dwoch paznokciach u stop 2. Od samego rana narzekasz jak cie bola plecy, zawialo Cie, uderzylas sie - nie wazne 3. Tak bardzo cie boli a musisz poprawic te dwa paznokcie:) Dobrej zabawy

Gość gość
Niezle wypróbuję ;)

Gość gość
Dziewczyna Bdsm. a co sadzisz o roznych portalach społecznościowych na temat bdsm czy mozna tam poznac kogos do klimatycznego sexu. pytam jako facet.

Gość gość
hej jestem autorką tematu. Mogłabyś skontaktować się ze mną na priva?

Gość gość
Do autorki. jkowalska@vp.pl