Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślicie,ze mnie olał?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z facetem od 2 miesiecy. Jak dotad mieliśmy codzienny kontakt, albo prawie codzienny. Spotkaliśmy się w sobotę, w niedzielę napisał czułego smsa jak zwykle po spotkaniu. W poniedziałek się nie odzywał, więc we wtorej ja napisałam co słychać. Odpisał mi długiego i miłego smsa, a wczoraj się nie odzywał i do teraz też cisza... Myslicie, ze coś jest nie tak? Nie jesteśmy jeszcze parą ,ale spotykamy się, spaliśmy ze sobą 2 razy

Gość gość
up

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Raczej przeleciał i olal

Gość gość
spokojnie dopiero 1, 5 dnia się nie odzywa to nie rób paniki, że olał może nie miał czasu sie wczoraj odezwac

Gość gość
nie dawaj mu d**y przez tydzien a gotuj mu obiad w stroju jak ta panienka z filmika gwarancja ze zapomi o tej ktora teraz w jego sercu i bedzie chcial tylko ciebie na zawsze 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
Może jest zajety, ma cos innego na glowie, chce tez spotkac sie z kumplami, porobic cos innego ? Wy dziewczyny jestescie p******e, facet nie odzywa sie dwa dni sam z siebie i wielka tragedia . Co sie dzieje ? Gdzie on jest ? Zyje wgle? Moze juz sie na mnie wyj***l ? Kurde co jest nie tak ? Ajj ? no ? tak ? A potem odezwie sieCzesc co tam ? A ona : A to jednak o mnie pamietasz ? takim tonem ze sie zyc odechciewa

Gość gość
Fakt jest taki że jak facetowi zależy na kobiecie, to sam dąży do kontaktu z nią, z tego co piszesz to raczej wygląda na to że on nie traktuje cię raczej jak potencjalnej partnerki, tylko jak koleżankę z którą można się przespać w razie potrzeby. Na razie nie pisz do niego w ogóle i przekonasz się czy mu zależy, czy może liczy tylko na niezobowiązujący seks.

Gość gość
ciekawe czy powstanie z tego historia, jak u tej co miała się motywować do nie pisania:p