Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnkaŚlubowianka

Pomóżcie przy wyborze butow na slub :(

Polecane posty

Gość AnkaŚlubowianka

Siedzę już pół godziny z otwartą stroną http://www.renee.pl/obuwie_damskie/szpilki/szpilki_mosaic_shine_handmade_mistic_bright_rekodzielo_bezowy.html i zastanawiam się, czy zostać prawdziwą księżniczką na swoim ślubie ;) help me! Ps. Mam prostą, białą sukienkę bez żadnych koronek, zdobień, z zabudowanym dekoltem. Na początku chciałam, żeby było skromnie, a teraz już... nie tak bardzo ;) Myślicie, że przy tym całym moim minimalizmie mogę pozwolić sobie na taki, dość ekspresyjny, dodatek?

Gość gość
Skoro ci się podobają to czemu nie . Fajnie wygląda stylizacja ślubna z fajnymi butami w ciekawym kolorze czy fasonie .

Gość AnkaŚlubowanka
A myślisz, że goście nie będą patrzeć dziwnie? ;) to rzeczywiście chyba moje wymarzone...

Gość gość
piękne te buty. Kupuj śmiało!~!!!!!!!!!!!!!!!!!! To Twój wielki dzień, a nie rodziny. Ps. ja jestem nimi zachwycona. Jak bede miala slub tez takie kupie :D a rodzince nic do tego :P

Gość gość
Fajnie będzie - są urocze :) Oby tylko było Ci w nich wygodnie, żeby Ci nie popsuły humoru.

Gość gość
do AnkaŚlubowanka: ale czemu sie przejmujesz tym czy goscie beda patrzec dziwnie? nie masz własnego zdania? na prawde obchodzi cie to co inny mowila?..

Gość gość
Pomóżcie przy wyborze butow na slub :( - KOOOCHANA!!! WYYYYGODNE!!!!! I nie nowe- tzn- chodż w nich po domu z dwa, trzy dni,, potem daj odpocząc nogom z 2, 3 dni i idż w nich na ślub.

Gość gość
Mi się nie podobają - nie mój gust kompletnie ALE uważam, że do skromnej kiecki jak najbardziej.

Gość gość
imho kicz.