Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blackberrysmoke

Jechał ktos z was autokarem Sindbad do Norwegii?

Polecane posty

Gość blackberrysmoke

Jakie wrażenia? Co sądzicie o podróży i o tej firmie?

Gość gość
Autokarem? Chyba latającym dywanem?

Gość gość
tak tutaj na kafeterii już się spotkałam ze zdziwieniem że ktoś jeżdził samochodem z przyczepką (jednocześnie zamrażarką) do norwegii powędkować :) Zapewne chodziło o to że jak to tak przez mortze samochodem? :) autokar też nie przepłynie ale już prom ludzie przepłynie wiecie? :) To taki wielki statek na który wjeżdża się samochodami i płynie :) A druga sprawa jest taka, że do norwegii można się tez dostać, przez litwę, łotwe estonię i finladię :) Ale trzeba znac podstawy geografii żeby takie rzeczy wiedziec :)

Gość gość
nie wiem czy ci pomogę bo nie jechałąm do Norwegii. Jechałam za to sindbadem do hiszpanii. Mam złe wspomnienia z tej podróży. Nie można było dostać nawet za darmo wody, pani pilot była strasznie nieprzyjemna, arogancka. Firma jest nastawiona na zysk, źle traktują podróżnych, były ciągle fochy jak ktoś chciał z toalety skorzystać (trzeba było wziąć od obsługi kluczyk). Ogólnie nie polecam.

Dziękuję za odpowiedź:) też własnie naczytałam się trochę złych opini o nich i dletego jeszcze zapytałąm tutaj. Już nawet zniosłabym tę niemiłą obsługę, jesli taka będzie, byle tylko bezpiecznie i bez problemów dotrzeć.

Gość gość
Polska drogra i hajsu mało w Norwegii też

Gość gość
i co z tego bo nie rozumiem w czym problem 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
Autostopem się jeździ i nie płaci holendernia wysokich stawek za przejazd!!! Własnym samochodem wyjdzie taniej!Q!!!!

Gość gość
Jechałam Sindbadem z Niemiec. Nie polecam, to oni przekonali mnie, żebym pokonała lęk przez lataniem i przesiadła się w samolot. Podróż znacznie się przeciągała, a choć kupiłam opcję bez przesiadek, były dwie. Z czego druga wyglądała tak, że zostało mało osób, pani pilot się rozejrzała, stwierdziła, że mało nas i w większym mieście przesadzono nas do mniejszego busa o znacznie niższym komforcie. Nigdy więcej.

Dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że mogą być przesiadki ale absolutnie powinni o tym informować wcześniej, a nie w dniu wyjazdu lub w czasie samej podróży.

Gość gość
Jechalem z nimi z Nottingham. 35h. Masakra... :D

Gość gość
Z Nottingham do Łodzi

Gość gość
jest samolot z polski do norwegii