Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cc zaburzenia adaptacyjno oddechowe zasninienie powlok skornych

Polecane posty

Gość gość

Witam:) mialam cc, niestety dziecko po wyjeciu mialo zaburzenia adaptacyjno oddechowe i zasnienie powlok skornych. Boje sie by nie mialo to wplywu na jego rozwoj. Czy mialyscie moze do czynienia z czyms takim? Jak rozwijaja sie teraz wasze dzieciaczki? Z gory dziekuje za info

Gość gość
up

Gość gość
W którym tyg miałaś cc?

Gość gość
Córka sąsiadki tak miała ale to było cięcie w 34 t.c Jej córka rozwija się bardzo dobrze ale dłużej leżała w szpitalu a potem chodziła z małą na kontrole aż do ukończonego drugiego roku życia.

Gość gość
Moja koleżanka urodziła sinego synka w problemami oddechowymi w 37 t.c, rodziła naturalnie. NIe słyszałam by po cc dzieci miały takie problemy . Właśnie , który to był tydzień?

Gość gość
urodzilam w 37 tygodniu

Gość gość
dodam tez ze do domu wyszlismy ze szpitala normalnie w 3dobie a teraz nie mamy zadnych kontroli z tym zwiazanych....

Gość gość
Mój syn po porodzie zachłysnął sie wodami. Nie wiem czy można to nazwać zaburzeniami adaptacyjno oddechowymi. Mial tez siną skórę, szczególnie na buzi. Nie wiem czy czegoś nie pokręciłam, ale o ile dobrze pamiętam, właśnie to było przyczyną nasilonej żółtaczki. Dzisiaj syn jest juz nastolatkiem i rozwija się zupełnie prawidłowo pod każdym względem.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
moja córka po cc miała zasinienia skóry, oddychała normalnie, teraz ma 16 msc i super się rozwija Myślę, że jeżeli nie jesteście z tego powodu pod nadzorem lekarzy, choćby neonatologa to chyba jest ok

Gość gość
up