Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o zachowaniu takiej kobiety,która poznala faceta i robi cos takiego

Polecane posty

Gość gość

moja przyjaciółka poznala faceta(super faceta). ostatni ją zostawił pomimo tego ,że byli razem 6 lat i ona niedosc ze sliczna z wyglądu i zgrabna nieziemsko to "w tylek mu chciala wejsc"..tak kolo niego skakala..gotowala mu pyszne jedzonka..stroila sie ..brala mu kredyty na mieszkanie..robila dla niego wszystko..tak zakochana byla.. nawet studia rzucila dla niego..bo on nieodwartosciowany i bez studiów byl i nawet nie prosil jej by tego nie robila.. facet ja zostawil..dziwne ,ale taka prawda.mial ideal zdaje sie a i tak zostawil..im lepsza dl aniego byla tym on byl dla niej gorszy..ona mu wybaczala wszystko..nawet zdrade mu wybaczyla .. i teraz poznala nowego faceta i ciągle tylko sie stroi ,,,ciagle spedza czas przed lustrem..skupiona tylko na swoim wyglądzie..lusterko ma nonstop przy sobie i nonstop zagląda w nie..inwestuje kupe kasy w kosmetyki,balsamy..cuda na kiju.. nie umawia sie z nim na randki w dzien tylko w nocy..bo ma pryszcze i boi sie ,ze on bedzie zauważał je w dzien.. na kazdym kroku jak sie z nią rozmawia to widze ,że jest skupiona na wyglądzie swoim..zerka w lusterko ,poprawia wlosy..jak je posilek to czuje sie niepewnie bo jej siądzie jedzenie na twarzy itd..okropnie sie z nia ostatnio spędza czas.. co myslicie o takim zachowaniu??czeemu ona tak robi? jest atrakcyjna i podoba sie facetom..na ulicy nieraz idziemy i faceci sie ogladaja za nia i sypia komplementami..odnosze wrazenie ze im wiecej ludzie ją chwalą i mowia ze piekna to tymbardziej ona zerka w lusterko i czuje sie niezbyt ładna chyba..nie wiem dlaczego tak jest..

Gość gość
to na czym polegała jego idealność że musiała mu wszystko robić, był mniej, wykształcony, mniej zarabiał? Gdzie ta idealność. Pewnie jesteście obie tępe dzidy może był po prostu piękny i dlatego idealny? gardze takimi szmatami jak wy!!!

Gość gość
to o niej pisalam..ona byla ideałem a nie on..czytaj uwaznie

Gość gość
A ty już o niej nie pisałaś? Nauczycielka czy coś?

Gość gość
nie ,ona akurat pracuje w korporacji:) nie jest nauczycielką:)

Gość gość
W korporacji bez studiów? Lol to prowokacja tej rabnietej Kiełbasy.

Gość gość
ale ona ma studia.. rzucila studia drugie,które dodatkowo robila.