Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwierzyłybyście mu? Czy to ja przesadzam?

Polecane posty

Gość gość

Przez przypadek ( no dobra przeglądałam celowo jego telefon) przeczytałam w smsach faceta jak napisał do koleżanki coś tam co robi i dopisał na końcu "już troszkę tęsknię :)" A ona pisze mu w smsach "całuski" np... Zrobiłam mu awanture, a on powiesział,że to jego koleżanka tylko mają takie zwroty do siebie, ale że nic ich nie łaczy. Myslicie, ze mówi prawdę?

Gość gość
kłamie

Gość gość
Czy w ogóle można pisać do "tylko" koleżanki,że się za nią teskni? Teraz sie pokłocilismy przez to i siedze w kuchni z laptopem :O

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Też mam koleżanki i do żadnej tak nie piszę, kiedyś do jednej pisałem w ten sposób, ale to była przyjaciółka z którą od czasu do czasu sobie sypiałem :) oczywiście nie miałem wtedy dziewczyny.

Gość gość
No to z***biście :( Nie wiem co teraz zrobić, on oczywiscie twierdzi,ze przesadzam itd, ale tez mi sie wydaje dziwne pisać do koleżanki,że teskni bo niby w jakim celu? On mi probuje wmowic ,ze oni sie tylko przyjaznia i lubi jej towarzystwo ,ale w sumie czesto ze soba pisza, raz jej napisał tez "całuje"na końcu, w tych smsach co przeczytałam bo wielu też pewnie nie przeczytałam bo on kasuje smsy na bieżąco raczej

Gość gość
Nawet gdyby to była prawda co mówi, to po twoich uwagach powinien zaprzestać takiego spoufalania się, albo coś z nią kręci, albo łączy ich jakaś wspólna i głębsza przeszłość, która chyba nie do końca się zakończyła. Całuski w sms-ie to żaden problem, ale to że już za nią tęskni jest bardzo podejrzane.

Gość gość
napewno ich cos łaczy, przykro mi ale do kolezanki sie tak nie pisze i ja bym w to nie uwierzyla

Gość kikirikiiri
To ,ze ,,teskni''swiadczy o tym,ze laczy ja cos wiecej....:( Powiedz mu,zeby cie przedstawil tej kolezance.;)

Gość sharon stoonne
Przesadzasz.:) Nie jestes jego zona,on ma prawo szukac,wybierac,kochac kobiety i za nimi tesknic.

Gość gość
Nawet w najporzędniejszym poradniku na jednym z pierwszych miejsc znajdziesz kasowanie historii maili/smsów/ komunikatorów/odwiedzanych stron www. Jak się jest z kobietą a tęskni za inną to niestety ta pierwsza jest oszukiwana. Jeśli nawet do niczego jeszcze nie doszło to są na najlepszej drodze. Przykro mi. Już nie jesteś tą najważniejszą.

Gość gość
To ja przytoczę cytat z książki " dlaczego meżczyźni kochają zołzy" Sherry Argov " Dla mężczyzn tęsknota jest równoznaczna z miłością. Tęsknota jest dobra".... Wiec ten cytat wydaje mi się,że mowi sam za siebie :(

Gość gość
może to wyjątkowo delikatny wrażliwiec, taki "babski typ"? miałam kiedyś takiego kolegę, który właściwie nie różnił się zachowaniem i emocjami od koleżanek - płakał z nami na filmach, przytulał na powitanie...dziwny był ;-) "normalny" facet nie pisze, że tęskni do koleżanek. Nie wyobrażam sobie takiej wymiany wiadomości między facetem w związku a znajomą ;-( coś tu jest nie tak.

Gość gość
@ 17:58 coś się skasowało w pierwszym zdaniu "Nawet w najpodrzędniejszym poradniku oznak zdrady na jednym z pierwszych miejsc ..."

Gość gość
18:17-nie , raczej nie jest jakis przesadnie wrazliwy, tzn generalnie jest miły dla ludzi jak go ktos nie wkurzy, ale raczej zachowuje sie mesko

Gość gość
ooo ja bym juz byla podejrzliwa..a co za rtm idzie w przyszlosci brak zaufania a dalej klotnie i rozstanie :/