Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niki33352

czy to kolejny problem?

Polecane posty

Gość niki33352

Cześć. Zaczne od tego ze jestem z moim chłopakiem 2,5 roku. Bywało różnie, raz lepiej raz gorzej jak to w każdym związku. Rozchodzi się o status na FB. Kiedy zaczęliśmy się spotykać po czym być razem od razu go ustawił, dodawał nasze zdjecia , moje zdjęcia. Ale wystarczyła tylko jedna kłótnia by od razu je usunął, jak i usunął status.. Po czym kiedy godzilismy się znów go ustawiał. ( to było ukryte także nikt nie widział, ile razy go zmieniał) aktualnie na FB nie jesteśmy w związku.. I czuje się niepewnie. Kiedyś wiele razy przylapalam go na pisaniu z innymi w bardzo " dziwny " sposób. Zawsze mówił ze to jaja i tylko mnie kocha, a ja głupia wierzylam. Nie wiem dlaczego teraz nie chce ustawić statusu.. Twierdzi ze to dziecinne, ale ja mam podejrzenia ze może znów jest jakaś lafirynda przed która mnie ukrywa.. Zablokował tablice abym nie wklejala mu nic.. Za dwa miesiące w moje urodziny planuje mi się oświadczyć, powiedział ze wtedy zmieni status.. Ale dla mnie to podejrzane.. Jak myślicie?

Gość gość
jak czytam takie posty jak Twój to cieszę się, że już jestem stara doopa, nie mam faceta i cieszę się życiem :) nie przejmując się jakimś marnym złamasem :)

Gość gość
Chciałbym mieś takie problemy.... oj chciałbym