Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce odzyskać moje dawne życie.

Polecane posty

Gość gość

I być normalny jak wszyscy..

Gość gość
isc do psychiatry a wpierw zrobić sobie zdjcie i zobaczyc ze znieksztalcony jestes tylko jak patrzysz w lustro.

Gość gość
Chyba cie p********ilo.. To by mnie nie wyrzucili z pracy i moja luba by mnie olała. A na takie cuś jak ja nie idzie patrzeć bez odruchu wymiotnego.

Gość gość
przypadek z pracą a odnośnie lubej, widać przestałes ją intereswoać więc cię pusciła kantem - zdarza sie nawet najpiekniejszym

Gość gość
Kochała mnie a ja ją.. wiem o tym. Wybaczyla mi rozjeb/any nos.. gorszy wygląd ale jak wyglądałem już jak wynaturzony i obcy człowiek to ją przerosło. Każdy by kopnął w d**e za coś takiego.

Gość gość
A zdjęcia robiłem i pokazuja to samo co lustro.

Gość gość
Wcale nie każdy, by kopnął za brzydki wygląd, gdyby dziewczynie zależało na Tobie to, by sobie Ciebie nie odpuściła i trwała przy Tobie na dobre i na złe, ale jej najwidoczniej w ogóle na Tobie nie zależało.

Gość gość
Nie znasz sytuacji to się nie wypowiadaj. Nie można się zmuszać do bycia z kimś kto się nie podoba a wręcz odrzuca, nie można kochać kogoś takiego. Sobie wyobraz że Twój facet budzi się ze znieksztalconym ryjem jakiegoś oblecha i nawet w 1% nie przypomina dawnego siebie. I co byś zrobiła? No ciekawe..