Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to jest ta pieprzona bogosia? Ten temat co raz sie pojawia amnie to słowo

Polecane posty

Gość gość

strasznie w*****a a nie wiem co ono oznacza.Weszłam tam ale nic się nie dowiedziałam o co chodzi. Pewnie znowu jakaś p***a wymyśliła sobie zdrobnienie od swojej jakiejś choroby.

Gość gość
Podaj link do tego tematu bo nie wiadomo o co ci chodzi .

Gość gość
Aaa,teraz mi się głupio zrobiło,bo tak brzydko napisałam a nie wiedziałam, że chodzi o jakąś osobę niepełnosprawną,ale wyraz jest na prawdę denerwujący,bigosia strasznie wiejsko brzmiący.

taka w**********a niepełnosprawna, która przepiertala publiczną kasę na make up, a potem żebrze, że nie ma kasy, kłamie, że pracuje, kłamie, że jest na diecie, chce mieć dziecko dla własnej korzyści chociaż raczej nie będzie mogła się nim zająć, a jej narzeczony to agresywny ciężkogłowy. tyle wiem z filmów i komentarzy. ale mimo wszystko masz rację, za dużo jej pozytywnej czy negatywnej popularności, ile można?

brokeninside87 Czyzby zazdrosc? Nie rozumiem takich ludzi jak Ty. Dziewczyna jest niepelnosprawna, chce mimo wszystko ulozyc sobie zycie i nie wstydzi sie tego czego dowodem jest obecnosc jej kanalu na yt. Slyszalam duzo poglosek na jej temat, ze oszukuje i takie tam. Nie wiem, nie oceniam ludzi nie znajac ich. Mimo wszystko mam wrazenie, ze niektorzy po prostu pluja jadem ot tak albo po prostu z zawisci. Wg mnie ta kobieta ma prawo zyc tak jak my wszyscy, nagrywac sobie to co chce, malowac sie i miec faceta. Poruszasz temat dziecka i okej. Jesli chodzi o niepelnosprawnos c to nie ma 100procentowej pewnosci, ze dziecko odziedziczy ja po rodzicielce. Po drugie ta kobieta ma narzeczonego/meza wiec nie jest sama i pomagaliby sobie nawzajem tak jak to jest , a moze powinno byc rowniez w przypadku par pelnosprawnych. Nie dosc, ze ktos ma z gory trudniej przez chorobe to jeszcze ludzie musza walic dodatkowo klody pod nogi gdy widza, ze mimo wszystko tej osobie sie udaje. Wstyd.

Czyzby zazdrosc? N x tak, zazdroszczę otyłości, łamliwości kości i braku samodzielności ( z lenistwa). x . Nie dosc, ze ktos ma z gory trudniej przez chorobe to jeszcze ludzie musza walic dodatkowo klody pod nogi gdy widza, ze mimo wszystko tej osobie sie udaje. Wstyd. x wstydem jest przepiertalanie renty i kłamstwo, w normalnej rzeczywistości. sama się wystawia na ocenę, sama o to prosi. ani razu nie napisałam do jutuba, żeby zamknęli jej kanał, więc nie ma żadnych kłód:) jest tylko wolność słowa, która nie zna lewicowych skrzywień:) x Nie wiem, nie oceniam ludzi nie znajac ich x ja oceniam to co jest w sferze publicznej, bo mogę:)

brokeninside87 Braku samodzielnosci? Dziewczyna wyprowadzila sie z domu i stara sie w miare normalnie zyc mimo choroby. Jesli chodzi o otylosc wydaje mi sie, ze powodem tego sa leki na lamliwosc kosci. A nawet jesli by sie opychala od rana do wieczora to jest to wylacznie jej sprawa tak jak kazdego z nas. Po drugie nawet jesli ma rente to jej sie ona nalezy biorac pod uwage jej stan. Po trzecie ma prawo wydawac te pieniadze jak chce skoro jej najzwyczajniej w swiecie przysluguja. Aha, co do wolnosci slowa... masz dosc ignorancki poglad co do niej, Twoja wolnosc konczy sie tam gdzie zaczyna sie ta drugiego czlowieka. Poza tym chetnie chcialabym zobaczyc Ciebie w takim stanie. Z otyloscia, lamliwoscia kosci, przybita do wozka na cale zycie. ;) Oczywiscie latwo jest oceniac co publiczne jesli nie ma sie swiadomosci jak to jest byc po drugiej stronie. Pozdrawiam 🖐️

Braku samodzielnosci? Dziewczyna wyprowadzila sie z domu i stara sie w miare normalnie zyc mimo choroby. x nie, ten facet jej jest popychadłem. mogłaby normalnie żyć mimo choroby, ale jej sie nie chce:) x Jesli chodzi o otylosc wydaje mi sie, ze powodem tego sa leki na lamliwosc kosci. x widziałaś, co ona wpiertala? x A nawet jesli by sie opychala od rana do wieczora to jest to wylacznie jej sprawa tak jak kazdego z nas. x ale KŁAMIE, że jest na diecie. publicznie. więc jest z tego rozliczana. publicznie x Po drugie nawet jesli ma rente to jej sie ona nalezy biorac pod uwage jej stan x ja nie jestem socjalistką, więc nie działają na mnei takie teksty, ale wydaje mi się, że w takim razie powinna przeznaczać hajs, również mój hajs, na rehabilitacje x Po trzecie ma prawo wydawac te pieniadze jak chce skoro jej najzwyczajniej w swiecie przysluguja. x nie, bo to nie są jej pieniądze:) ludzie powinni być rozliczani z tego jak wydają nieswoje, a publiczne pieniążki:) x Aha, co do wolnosci slowa... masz dosc ignorancki poglad co do niej, Twoja wolnosc konczy sie tam gdzie zaczyna sie ta drugiego czlowieka. x w którym momencie ograniczam jej wolność, wydając opinię?:) x Poza tym chetnie chcialabym zobaczyc Ciebie w takim stanie. Z otyloscia, lamliwoscia kosci, przybita do wozka na cale zycie. oczko.gif x jeszcze raz, dziecino, bo coś Ci nie wyszło. tygrys nie rozumie tych lewackich tfu! złośliwości x Oczywiscie latwo jest oceniac co publiczne jesli nie ma sie swiadomosci jak to jest byc po drugiej stronie. Pozdrawiam lapka.gif x powtarzam, PUBLICZNĄ sferę można łatwo oceniać PUBLICZNIE:) x jak Boga kocham:) z lewakami rozmawia się coraz gorzej, bez kitu:) JKM needed:)

Gość gość
Ale wy tu głupoty piszecie. Jedno i drugie. Politykierstwo dodatkowo obrzydza tę całą pisaninę. Lewactwo prawactwo. Debile i tyle. Nie wiem czy nie głupsi od Boguchy, bo ona przynajmniej żarciem i kupowaniem robi sobie dobrze a wy nawet dać sobie po razie nie możecie, tylko pyskujecie na siebie jak bachory w piaskownicy.