Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana platonicznie w żonatym

Polecane posty

Gość gość

Zabujalam sie w kierowcy autobusu. Jest sliczny ale zajęty. Tak mnie to boli. Ale dlaczego sie na mnie gapi. I robi mi nadzieję . Pomóżcie jak o nim zapomnieć !!!

Gość gość
Kiełbasa przyszła :D

Gość gość
Zakochalam sie w nim jak ujrzalam w lusterku że na mnie często patrzy.. wtedy już poszło kocham go ale złoty krążek na jego palcu serdecznym rozwiewa moje marzenia. MUSZĘ O NIM ZAPOMNIEĆ :( TYLKO JAK???

Gość gość
Ja w tej sytuacji zapytałabym wrozki czy mam jakies szanse i co zrobic. Podaje Ci email do tej, z ktorej korzystam tarocistkasofii@wp.pl Ona jest super.

Gość gość
Sorry ale nie wieżę w wróżki. Ja wiem że kocham tego kierowce chce sie z nim całować kochać i różne rzeczy . Ale On jest ŻONATY i moje fantazję mnie tylko w******ja. Muszę o NIM ZAPOMNIEĆ. POMÓŻCIE ...!!

Gość gość
No to nie jedź z nim tylko inny busem :)

Gość gość
Nie zakochałaś się, tylko zauroczyłaś. Od wymiany spojrzeń w lusterku jeszcze nikt nie umarł z miłości. Ale sytuację znam z doświadczenia: dopóki zerkał w lusterko bardzo mnie to kręciło. Wspólne podróże autobusem były tym, na co czekałam z motylkami w brzuchu... nadszedł moment pierwszego uśmiechu, pierwszego "dzień dobry" aż w końcu wymieniliśmy się numerami telefonów. Z reguły nie daję swojego numeru obcym facetom,ale w tym wypadku nie myślałam logicznie. Zadzwonił tego samego dnia, zaraz po pracy. Kawy, spacery, drinki... żona... może to niemoralne, ale jakoś ten fakt mi nie przeszkadza,ale... jednak jest coś magicznego w tym "gonieniu króliczka". Tęsknię za tymi spojrzeniami w lusterko, kiedy jeszcze nie byliśmy znajomymi. To miało swój urok... a teraz... jest zwyczajnie.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona