Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladajaksciana

jak sie opalic POMOCY

Polecane posty

Gość bladajaksciana

czesc dziewczyny, mam problem z opalaniem. Moja skora jest bardzo blada, slonce czesto mnie parzy. Zaczelam chodzic na solarium, wiedzialam ze nie moge zaczac od dluzszych sesji wiec bralam na poczatku 4-5 minut co pare dni. Po jakims czasie zwiekszylam do 7 minut i nastepnego dnia wyladowalam na pogotowiu z udarem... Wtedy spieklam tylnia strone nog prawie ze do opuchlizny, plakalam z bolu, po jakims czasie to zbrazowialo. Czy mozliwe, ze tamto solarium mialo stare lampy ktore poparzyly mnie zamiast opalic? Co zrobic zeby sie opalic z takim typem skory?

Gość gość
Solarium to zło. Zacznij stosować balsamy brakujące np. Dove. Słońca reż unikaj.

Po solarium z udarem? Powiem Ci, że pierwszy raz o czyms takim słysze... Jeżeli masz taka wrażliwa skorę, to nie możesz raczej korzystac z lamp. Słońce, plaża i woda będa bardziej odpowiednie :). Z tak wrażliwą skóra powinnaś używać krem z filtrem powyżej 50. Jeżeli szukasz czegos takiego, to polecam http://www.drogeria.zyj-zdrowo.com/filter/category,207,spf-50-i-50- z tych firm, są najlepsze :). Miłego opalanka :).