Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hela234

Czy Wasi faceci mają koleżanki z którymi codziennie się kontaktują?

Polecane posty

Gość Hela234

Bo mój ma taką jedną. Czy to normalne??

Gość gość
Zdecydowanie nie normalne;) ja jestem taką koleżanką z którą inny facet kontaktuje się kilka nawet razy na dzień:)))

Gość gość
Mój nie ma i bym nie pozwoliła na to, żeby miał. Jak chce sobie pogadać z dziewczyną to ja od tego jestem :) Rozumiem znajoma, pogadają raz na jakiś czas. Ale pare razy dziennie? Nigdy w życiu.

Gość gość
ja mam takich kolegów.. gadamy o pracy, o pierdołach, wymieniamy się jakimiś głupotami na fejsiku. W życiu by mi nie przyszło do głowy, że to złe.

Gość gość
Hej ja też jestem taką koleżanką! :D Jestem jego byłą i za to, że mnie kiedyś zostawił bez słowa a potem przyleciał jak pies jak był już w nowym związku bajeruję go teraz i mącę w głowie, niech się męczy :) jego kobieta nawet nie wie, że jestem jego byłą :D

Gość Hela234
Ale na co ja mogę pozwalać lub nie dorosłemu człowiekowi? Przykro mi trochę, że gada z nią o wszystkim i świetnie się rozumieją. Studiują na jednym roku i zawsze mają jakieś tam swoje studenckie wspólne sprawy.

Gość gość
Ja za to mam takiego kolegę i mąż nie ma nic przeciwko. Z kolegą nie łączy mnie nic poza gadką-szmatką, jak minął dzień - to nie żaden flirt.

Gość gość
ja mam takiego kolege w pracy, na fb czesto wysylamy sobie jakies linki, w pracy mowimy o wszystkim, traktuje go calkowicie aseksualnie, jak kolezanke i wzajemnie. Moj chlopak tez mial kiedys taka kolezanke, chodili na kawe czesto sami, gadali, wysylali smsmy, nie mialam nic przeciwko, skonczylo sie kiedy poznala mnie i stwierdzila ze woli ze mna chodzic na kawy niz z nim, wyszlo ze odbilam mu przyjaciolke :)

Gość gość
tak, mój ma swoją przyjaciółkę, nie jestem o to zazdrosna. Wiem, że się dobrze dogadują, ale nic poza tym.

Gość gość
ja tez mam kumpla z którym kontaktuje sie moze nie codziennie, ale 4 razy w tyg. Pracujemy w jednej korporacji i rozmawiamy głównie na tematy firmowe. Moj maz tez ma taka znajoma, wiem ze pisza czasami / bo przeglaam czasami jego smsy/ ale to takie- czesc co sychac...itd. Mysle ze kobiety robia najwiekszy bład ograniczajac faceta- skutkiem czego ida w bok