Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkad urodzilam drugie dziecko nie znosze starszaka

Polecane posty

Gość gość

Pomocy!!! Mam corke 5latek moje oczko w glowie ( do niedawna) mam tez synka miesiecznego. Balam sie, ze go nie pokocham a jest odwrotnie. Kocham go a corke zepchnelam na boj. Wkurza mnie najbardziej jak jestem z nia sama w domu plus bobas. Akurat ona cos chce jak ja sie zajmuje malym. Wiem, ze ma swoje potrzeby, ale wtedy sie wsciekam. Nieraz wyrzucilam ja z pokoju, popchnelam mowilam wrednie do niej. Dzis mowila, ze jej nie kocham. Kocham, ale boli mnie brak czasu dla niej. I dla siebie. Jak mialak tylko corke bylo latwo. Ciezko teraz dzielic czas na dwojke dzieci plus czas dla meza. Stalam sie tak nerwowa, ze potrafie klnac do corki i meza wyzywac od kur.... Itd. Pomocy :(((( czy to minie nim corka mnie znienawidzi

Gość gość
5 lat to spore dziecko, włacz ją do pomocy przy niemowlaku, niech poczuje, że to jej braciszek, nie odpychaj jej od siebie bo znienawidzi brata, bedzie myslała, że on odebrał jej wasza miłość

Gość gość
Co za hujowa prowokacja tepej k***y

Gość gość
zabij oboje

Gość gość
Kur*** szukaj w swojej rodzinie. Up

Gość gość
To po co decydowalas sie na drugie,teraz krzywdzisz dziecko,a w przyszlosci rodzenstwo bedzie sie nienawidzilo,tylko przez twoj egoizm!powinnas za te slowa przeprosic corke,i isc do psychologa!twoja corka jest mala i tez potrzebuje milosci!zastanow sie co robisz,

Gość gość
Jestes chorobliwie o tego bobasa zazdrosna.idz do psychologa,bo mala bedzie miala uraz nie po to chcialas rodziny zeby rodzenstwo sie nienawidzilo!

Gość gość
Wez leki na uspokojenie,nastepnym razem zabezp sie,bo drugiego bedziesz nienawidzila!

Gość gość
przeciez to prowo 0/10 wymysl cos lepszego 🖐️