Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alabama68

Zdrady

Polecane posty

Czy żona powinna wiedzieć o zdradzie męża? O jego zabawach na boku? Kiedy w domu zgrywa dobrego mężulka i ojca przed całą rodziną. A tak naprawdę spotyka się i randkuje w necie z kobietami. Czy lepiej nie pakować się w takie g****o. I niech żyje biedna żona w nieświadomości dalej. Doradzcie .. jakie macie zdanie na ten temat.

Gość gość
Nie pakować się w to Nie zmienisz świadomości innych Ludzie nie chcą widzieć zdrady, a jak im się otworzą oczy to nadal udają ze nie widzą Zostaw to, zajmij się swoim życiem

Dziękuję za odpowiedz. I faktycznie takim zachowaniem nie zmienię nic mówiąc żonie. Chciałam wiedzieć co ludzie myślą na ten temat. Jednak jak widzę temat nie jest na czasie i za pewne mało interesujący. Skoro nie ma wielu odpowiedzi.

Gość gość
Ja przed zona nie mam tajemnic co nie znaczy, ze wie wszystko. Po prostu jak zapyta to szczerze odpowiadam a jak nie pyta tzn ze ja to nie interesuje. Ale u mnie bardziej chodzi o hobby i zamilowanie a nie jakies flirty - nie mam takich potrzeb, mam wspaniala zone i inne mnie nie interesuja.

Gość gość
Polecam w takiej sytuacji pomoc tarocistki . Ja systematycznie korzystam w sprawach pracy, uczuciowych a nawet intymnych. Napisala mi o tym gdzie powinnam szukac pracy i znalazlam w tym miejscu o ktorym napisala.Odpowiada konkretnie na pytania i nie musze dlugo czekac na odpowiedzi. Maksymalnie do 24godzin. Jestem megazadowolona tarocistkasofii@wp.pl

To tylko pogratulować takiego związku. Nie wiele takich małżeństw się spotyka na co dzień.

Gość gość
Dziwi mnie w ovole ze zadajesz takie pytanie, dlaczego o teresuje Cie zycie innych.

Ogólnie nie interesuję się życiem innych. Jednak to jest trochę osobiste. Dlatego napisałam tu by się dowiedzieć czegoś.

Gość gość
Nie bądz msciwa..to zla droga

Gość gość
żona ma prawo wiedzieć o zdradzie= po pierwsze dlatego, by móc podejmować świadome decyzje. nie wszystkie kobiety, wbrew obiegowej opinii, zamykają oczy na zdradę. po drugie, żona ma prawo wiedzieć, by zebrać dowody zdrady i ustalić z adwokatem linię postępowania po trzecie, żona ma prawo wiedzieć o zdradzie, by zaprzestać sypiania z mężem i tym samym ochronić się przed potencjalnyi chorobami wenerycznymi, przywleczonymi od kochaniki i po czwarte żona ma prawo wiedzieć, by zakończyć - przede wszystkim w sobie- etap życia zbudowany na kłamstwie. mi o zdradzie męża powiedziała moja siostra- bolało, ale byłam jej bardzo wdzięczna. teraz jestem 2 lata po rozwodzie z wyłącznej winy eks, mam 70% jego majątku i wysokie alimenty na dziecko. na marginesie, osioł do dziś chce wrócić, ale drzwi naszego domu już zawsze będą dla niego zamknięte. jeżeli jej nie powiesz, bierzesz na siebie odpowiedzialność za wszystko, co się w konsekwencji tych zdrad wydarzy

Gość gość
Kłamców należy demaskować, by samemu nie żyć w kłamstwie. Jeżeli ktoś ma wiedzę o kłamstwie to ukrywając je ponosi odpowiedzialność , biorąc to na swoje sumienie.

Gość gość
Kłamstwo jest złem. Świadome życie w prawdzie jest celem życia każdej ludzkiej istoty. Zawsze kieruj się swoim dobrem.