Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe jest że facet spotyka się długo z kobietą i nic do niej nie czuje?

Polecane posty

Gość gość

około 10 miesięcy? Czy możliwe że chodzi mu tylko o seks? Z drugiej strony czy bym mu sie już dawno nie znudziła jakby nic nie czuł?

Gość gość
możliwe, ja znałam chłopaka 2,5 roku, zachwycał się, mówił ze jestem wyjątkowa, po 2,5 roku jakoś wyszło ze poszliśmy do łożka, seks rewelacyjny, podobno nigdy nie miał takiego i tak to trwało kilka miesięcy aż wysłał mi smsa ze od początku wiedział, że nic z tego nie będzie

Gość gość
a czy mozliwe jest to jak taki stan trwa 5 lat? czy nic do mnie nie czuje:(?

Gość gość
Ha, no mój mi mówi identycznie, że nigdy nie miał takiego seksu :P Sypiamy ze sobą od 11 miesięcy juz

Gość gość
może po prostu ciebie lubi , jest mu wygodnie i się przyzwyczaił, a ty sobie wyobrażasz cos więcej

Gość gość
a jak gada o założeniu rodziny? o dziecku za 2 lata? i ten stan trwa powyżej 4 lat:(?

Gość gość
Ale on nie odzywa sie tak czesto jakbym chciała i ogólnie nie powiedział, ze mnie kocha, mówi inne słowa ,ze mu mnie brakuje np, ale że kocha nie powiedział :( mam wrazenie ,ze on to traktuj***ardziej na dystans ze nie chce sie angazowac w to za bardzo

Gość gość
może... Moj mąż ze swoja była był 2 lata bo sama do niego przylazla... nic do niej nie czul tylko cieszył sie ze ma regularne bzykanko... nie mówił ze kocha i nic nie obiecywał za to ona tak...

Gość gość
21:47- no możliwe :( Choć czasem miałam takie uczucie ,że cos jednak czuje po jego gestach, spojrzeniu itd, ale moze sie myliłam

Gość gość
nie chce sie angazowac w to za bardzo po prostu nie trafiła mu się lepsza, trafi się to zarobisz kopa w d i jeszcze ci wykrzyczy ze jesteś wariatką co sobie ubzdurała ze jest toba zainteresowany

Gość gość
a jak facet mówi kocham?

Gość gość
21:51- on nie może( a raczej nie chce) się angażować z innych względów, bardzo by mu to skomplekowało życie poprostu, ale dla chcacego nic trudnego jakby się uparł...

Gość gość
a jak jest ze mną od 5 lat? mówi kocham? mówi o załozeniu rodizny? tylko póki co...to związek na odległość ze wzgl..na jego pracę..:(

Gość gość
21:51- to niekoniecznie musi mówić prawdę, może ,ale nie musi

Gość gość
Możliwe. Z wygody, strachu przed samotnością ale przede wszystkim dla darmowego bzykanka.

Gość gość
tak