Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zorxe2121121221

Czy jest tu jakaś dobra fryzjerka?

Polecane posty

Gość zorxe2121121221

Jaki zabieg koloryzacyjny można wykonać aby włosy nie wyglądały na zaniedbane? Ostatnio farbowałam włosy na blond, ale mam kilkucentymetowy odrost i właściwie chcę wrócić do naturalnego koloru. moje włosy u nasady są w kolorze średniego mysiego blondu, a na długości mają kolor wypłowiały &zżółknięty. Dodam że mam cienkie i zniszczone włosy. Czy możliwe jest zrobienie jakiegoś tonowania," przejścia" na włosach żeby wyglądały ok?

Gość gość
Tak jest możliwe :) w dobrym salonie dobiorą farbę do twojego naturalnego koloru włosów i Ci zafarbują i nie będzie różnicy. W rzeczywistości robi się to tonerem,tylko, że toner się wypłukuje tak samo jak farba na blond włosy. Po jakimś czasie może być różnica nie wielka ale dla Ciebie widoczna :) ale teraz odrosty są modne :) Nie farbuj sama ponieważ w sklepach są farby o kolorze ciepłym a naturalne są w chłodnym odcieniu a fryzjerki mają i umieją mieszać farbami by wyszedł identyczny kolor jak Twoje odrosty. Powiedz fryzjerce by Ci tylko kolor blond zafarbowała a odrosty zostawiła :) jak chcesz więcej się dowiedzieć napisz na maila mysia_1515@wp.pl

Gość gość
Ps Farba zamyka łuski zniszczonych końcówek na blond włosach i wyglądają na zdrowsze :)