Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on zdradza nas obie :(

Polecane posty

Gość gość

jakiś rok temu poznałam faceta, z ktorym bylam ok 4 miesięcy w związku. jednak to nie było to i zdecydowaliśmy sie być 'przyjaciolmi' i faktycznie w wielu kwestiach sobie pomagamy. zawsze mogę na niego liczyc etc. ponieważ byliśmy swietnymi kochankami to postanowiliśmy , ze nic się nie stanie jak od czasu do czasu pojdziemy do lozka, wiec taka to przyjazn. jednak ostatnio zauwazylam, ze jest 'jakis' inny. wydaje mi się, ze poznal jakas kobiete, z która probuje być 'na powazie' ale caly czas ciagnie go do mnie. oczywiście zapytałam wprost-"czy sie z kims spotykasz?" powiedział:"ale nikogo nie mam i z nikim innym nie sypiam". mam dylemat. ja jestem sama i uwielbiam sex z nim wiec tak naprawdę nie robie nic zlego i niekogo nie zdradzam sypiając z nim, natomiast on chyba nie wie co ma zrobić. prosi zebym zostawala u niego na cala noc, przytulala się....mowi, ze nie chce samego seksu, mowi, ze jest ode mnie uzależniony, ze za bardzo lubi moje krztalty itp. proszę doradzcie co mam zrobić. nie chce jakiejś głupiej sytuacji. może powinnam nie zwracać na to uwagi i dalej tkwic w sexprzyjazni bo przecież nic na tym nie trace , czy całkowicie się od niego odsunąć i zerwac kontakt? a może rozmawiać znim, przyjaznic się ale bez seksu???? Jak myślicie??

Gość gość
szczerze? a co cie obchodzi, ze on kogos zdradza? myśl o sobie

Gość gość
Co to znaczy krztałty? Najpierw kup słownik, później bierz się za r/u/c/h/a/n/i/e :classic_cool:🖐️:O

Gość gość
za bardzo lubi moje krztalty itp. proszę doradzcie co mam zrobić. nie chce jakiejś głupiej sytuacji. może powinnam nie zwracać na to uwagi i dalej tkwic w sexprzyjazni bo przecież nic na tym nie trace no jasne!! a możesz nawet zyskać.....dziecko, bo prezerwatywa może pęknać a ty zapomnisz tabletki.... sama czysta korzysc:D:D ... a może, a MOZE !!!!!!! powinnaś sięgnąć po słownik ortograficzny, zamiast dać się traktować jak tania ku...ka??? czemu tania? - bo nic ci nie płaci czemu k.. ka? - bo wiesz, że on sie zadaje z inna, a tobie taka seksprzyjażń nie przeszkadza; nie przeszkadza ci, że słuzysz mu do jednego....