Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śniadania 3 latka

Polecane posty

Gość gość

Pomocy córka mało je rano, nie mam już pomysłu co mogłabym jej zrobić żeby zjadła . Podzielcie się swoimi pomysłami, co wasze 3 łatki jedzą ? Jak przekonać dziecko do jedzenia?

Gość gość
Moj wlasnie je dwie grzanki z maslem i dzemem truskawkowym, do picia kawa zbozowa. Wcczoraj zjadl omlet z 3 jaj z papryką, szczypiorkiem, serem.

Gość gość
Mój 2letni syn tez nie chce jeść z rana... Koło 10-11dopiero zaczyna coś jeść, często jest to zupa.

Gość gość
Dzisiaj mała bułka z masłem 3 plastry szynki, cały pomidor, 2 liście sałaty, szczypior. Na drugie wyjątkowo serek homogenizowany Darek z mlekowity (ma jeszcze dość dobry skład), garść poziomek . Dziecko jest szczuplutkie.

Gość gość
Moje dziecko budzi nas, wstajemy chcę jeść. Mój mąż tak go nauczył, że po obudzeniu od razu śniadanie.

Gość gość
moja słabo je niestety, ale to co było kiedyś już chyba minęło... od 2 urodzin przez prawie pół roku była tylko na płynach ;-( nic nie dała w siebie wcisnąć, wmusić, uprosić, namówić... teraz /wakacje/ je rano przeważnie jakieś mleczne - zupę, kaszę mannę, czasami płatki - około 7. Później kanapki albo jajecznicę/olet/parówkę - drugie śniadanie-ok 10.

Gość gość
Koktajl bananowo truskawkowy z płatkami owsianymi Omlet z owocami lub warzywami Kolorowe kanapki Owoc np. Arbuz lub garsc jagód Kanapka z bialym serkiem i ogorkiem Platki ryzowe i owsiane na mleku z truskawkami lub malinami Kasza jaglana z rodzynkami, bananem i cynamonem takie śniadania je mój 2,5 latek, są zdrowe i syte. pozdrawiam

Gość gość
3 latek omlet z 3 jaj??????