Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pauliskastch

Nowe osoby 2015 listopadowe Mamunie

Polecane posty

Jak tam dziewczyny u was ? My mamy 22tc termin na 13listopada z usg ale mi sie wydaje ze to bedzie koniec pazdziernika ;) Poczekamy zobaczymy. Przytylam 3kg, obwod brzuszka (75cm przed) 90cm na lini pepka. Jak samopoczucie ? Kompletujecie wyprawke ? Co juz macie ? Czego szukacie ? Kto chce dolaczyc ? Temat dla "nowych"kobitek w Ciazy :)

Gość gość
Mi już na szczęście mdłości przeszły, ale jak jest gorąco to wolę nie wychodzić z domu ;) Jeszcze nie kompletuję, bo nie wiem, co bedzie, synek lub córeczka tyłkiem się odwraca na usg :D Ale przegladam strony, żeby wiedzieć, co kto ma i gdzie zamówić. Na razie wybrałam tylko od kogo bedę zamawiać ubranka dla mojego maleństwa :) a wózek kupię w październiku :P

Gość paulisastch
I gdzie zamawiasz ubranka jak juz bedziesz wiedziec ? Ja bede miec chlopca. Mialas juz usg polowkowe? U nas na 1 bad prenatalnym bylo wysokie nt (3,66) ale po amniopunkcji i bad polowkowym wyszlo ze wszystko super;) Kariotyp prawidlowy meski(ale ze chlopiec to wiedzialam tydzien po ap jak bylam na usg 4d) Jakie strony polecacie dla naszych maluszkow ? Ubranka wozki lozeczkaa. My szukamy jeszcze lozeczka bo wozek chcemy peg pergo 3in1